Arkadaşlar Yarın akşam pc alcam ve ekran kartına karar weremedim daha Acil Yardım Eder misniz ?
Sparkle 8800GT Calibre +888 mi alim ? 299 $
Yoksa
His Marka HD3870 iceQ3 Turbo mu alim ?
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Yarın akşam pc alcam ve ekran kartına karar weremedim daha Acil Yardım Eder misniz ?
Sparkle 8800GT Calibre +888 mi alim ? 299 $
Yoksa
His Marka HD3870 iceQ3 Turbo mu alim ?
şimdiden teşekkürler
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2275 hd3870
8800gt
onların fiyatları çok düştüü...
Saprkel 8800gt Calibre al butce elveriyorsa.3870'den daha performanslı.
Freeman ben HD3870 demedim HD3870 iceQ3 Turbo dedim Ayrıca
8800GT de demedim +888 Sparkle Calibre 8800GT dedim iki side Standartların üstüne çıkarılmış bi şekilde satışa sunuluyor
His 3870’i çabucak geçiyorum,o paraya kesinlikle alınmaması gereken bir kart (iceQ3 Turbo,über,siber falan farketmez).
Sparkle 8800GT Calibre +888 için 299 dolar çok fazla,o kart 280 dolara satılıyor.
Ayrıca bu kartta takılı ikinci fan ve kartın genel dizaynı hoş görünse de bu kartın 2 sogutma fanına ihtiyacı yok.Zotac ve Palit'in OC’li modelleri 250 dolara satılıyor ve Sparkle’a verecegin fazladan 30-40 dolar sana OC olarak geri dönmeyecek çünkü o kartın o kadar OC potansiyeli yok.Sana tavsiyem,eger ekonomik olsun diyorsan Axle 8800GT alabilirsin,Nova Bilgisayar’da 189 dolar.
Axle bizde çok bilinmese de dışarıda o kadar az tanınan bir marka degil.Eger Axle’a güvenemiyorum, daha tanınan bir marka almak istiyorum diyorsan Palit 8800GT Sonic Inventus’da 249 dolar
Selamlar
murat abi bende senin cevap vermeni bekliyordum :)
peki abi Palit marka Sparkle Calibre nin Altında (performans yönünden) kalmaz dimi ?
EN8800GTXmurat abi bende senin cevap vermeni bekliyordum :)Kesinlikle kalmaz.Palit çok saglam ve güvenilir bir markadır ve 8800GT Sonic'de kesinlikle çok iyi bir iş çıkardı.Gönül rahatlıgıyla alabilirsin.peki abi Palit marka Sparkle Calibre nin Altında (performans yönünden) kalmaz dimi ?
Abi Palit Yokmuş vatanda :S
Sparkle Pasif Sogutmalı
Normal Sparkle 8800 GT
Gigabyte 8800GT
Zotac 8800GT
Varmış bunlardan hangisi iyidir bana sıralayabilir misin acaba abi :S ?
zotac amp edition ise aralarında en iyisi o olmalı.ancak neden vatandan aldığınıda merak ediyorum.genelde diğer firmalardan daha pahalıya satıyor.
Çünkü Adanada daha iyi bi Firma yok :S
AMP değil O.C siz Normal olan
Bu arda Coolpipe3 ü önerdiler pasif soğutmalı kart bu karttan çok korkuyorum çünkü aşırı ısındığını söylüyorlar :S doğrumu ?
Eger kasa içi genel sogutman iyi degilse pasif sogutmalı kartı kesinlikle alma.Diger üçünü kendi aralarında kalite-güvenilirlik sıralamasına koymak gerekirse,iyiden kötüye dogru........
Zotac 8800GT
Sparkle 8800GT
Gigabyte 8800GT
Forumlarda okudugum genel yorumlar dogrultusunda kişisel sıralamam budur.
Kolay Gelsin
Kasa içim ne kadar soğuk olursa olsun ben o kartı alırsam uyuyamam :D en iyisi Zotac 8800 GT yi alim de kafam rahat etsin
o fiyatlara 8800gt alacağına HD4870 al dostum bence 8800gt den çok daha iyi http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2352