arkadaşlar ben 1mbps 4gb kotalı internet kullanıyorum.8mbps 4gb kotalı internete geçersem internet hızlanıcağı için daha fazla kota kullanırmıyım?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
8Mbps 4gb kota seçeneği hakkında bir soru!!!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj
Tamamen Sana bağlı :) şöyle bir durumla karşılaşabilirsin mesela bir video yu açtın yavaş yavaş yüklenirken beğenmediğin yerde kapatırsın ama 8 mphs hızla çok geçmeden video yüklenmiş olur :) Dikkat edersen sorun olcağını sanmıyorum yinede sana bağlı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Aynen öyle kullanırsınız. Ne yapın edin şu kota olayıdan kurtulun. İnterneti sadece gazete okumak için kullanmıyorsanız tabiki.
Soruyu başka türlü sorucak olursam ben call of duty4ü online olarak oynuyorum ve 1mbps hızda yaklaşık olarak 30dk da 15mb falan kota gidiyor.Peki 8mbps ye geçincede aynı kota mı gider yoksa internet hızlanacağı için daha fazla kota mı gider?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Soruyu başka türlü sorucak olursam ben call of duty4ü online olarak oynuyorum ve 1mbps hızda yaklaşık olarak 30dk da 15mb falan kota gidiyor.Peki 8mbps ye geçincede aynı kota mı gider yoksa internet hızlanacağı için daha fazla kota mı gider?İndireceğiniz veri aynı olduğu için bir değişiklik olmaz.