Arama yaptım ve başlıklara baktım.Genelde istediğim türden şeyler bulamadım.
Dün 8mpbs lik NETLIMITSIZ tarifesine geçtim.Yaptığım speedtestler sonucunda hızımın 7 mbps olduğunu görünce sevindim.Dosya çektim toplam 200 mb filan.Onda da 890kbps 'e kadar çıktı.Ki o da 7mpbs ediyomuş 3 aşşağı 5 yukarı.
Henüz taahhütnamemi vermedim 24.99 TL kampanyası için.
Şimdi ben bu hızı gördüm.Ama bu hızda düşme olur mu???Bir de Taahütname versem,3 ay sonra çıksam ben şimdi çıkış oarası olarak 75 TL mi vereceğim indirimli ay ücreti olarak,yoksa 150 TL tamamını mı vereceğim.
***************************BURDAN SONRASI DAHA ÖNEMLİ :)******************
Şimdi Böyle yazıp bırakmıyorum.Santral uzaklığımı Google Earth den hesapladım.Zaten evden de görebiliyorum :)) Uzaklığım 500 METRE.HAT ZAYIFLAMASI 16 dB...
Ama sorun şu ki bizim buradaki santrali kapatacaklarmış.Santral olarak merkezden verirlerse 3000 METRE,Arada bi yer var orayı verirlerse 1600 METRE olacak.
Adil Kullanım Limiti benim işimi görür.Ayda 5 gb standart kullanımım var.Oyun çeksem anca 2 ayda bir filan çekerim.Film çeksem ayda 4 film belki çekerim.Olmadı sınırsız kullanan başka arkadaşlar var.Onlarla paylaşırız partları.Pek download işim olmaz.Bi CS oynarım o kadar.
Hızımı da desteklemiyor diyip 4-6 mpbs ye çekebilirler.Umrumda değil.Asıl sorunum İNTERNET BAĞLANTIM KESİLİR Mİ???KOPMA YAŞARMIYIM SÜREKLİ???Kuzen var aynı tarifede.Santral ya benim gibi dibinde,ya da merkeze 800 METRE filan.Daha hiç düşmemiş hızı,neti kesilmemiş,8mpbs gördü.
Sizce geçeyim mi?Taahhütname vereyim mi?Verirsem 150 TL karım olacak.Zaten 2 yıl sonra üniye gidecem inş.
Cevap verirken Santrale uzak olup,arada 3-4 KM olup,bide hızım 15gb çektim 512kpbs ye düştü filan demeyin :))
Bu arada ESKİŞEHİRDEYİM.YUNUSKENT TRAMVAY DURAĞI YAKINLARINDA OTURUYORUM...(Gökmeydan,Yenidoğan kesişiminde.)