9 ay yatacak traktöre 100000 tl bağlamak

cem_batum
15-01-2016, 13:55   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

müthiş zeki anadolu köylüsünün işidir. arkadaş ben bu kadar mağdur ama bu kadar riyakar başka köylü görmedim. kıskancın tillahı, mazotu yok koymaya 100000 tl traktör ile 100 dönümü gidiyor sürmeye. bre kıt akıllı. kendini zeki sanan çakal. biz bunları dillendirdiğimizde ama işte köylü ama işte eğitim. tefecilik yapmaya gelince üstüne yok ama iş kaynakların doğru kullanımıma gelince ama eğitim.
100 dönüm arazisi olan bir çiftçiyi ele alalım. bu çiftçi buğday ekecek olsa; ekim ayında 4 günde çift sürerek toprağını hazırlıyor, 2 günde tohumunu tarlaya ekiyor ve bahara kadar evine çekiliyor. baharın ilk günlerine değin yatan çiftçimiz tarlasına 1 gün ilaç ve 2 gün gübre vererek haziran ayına değin yatışa geçiyor. haziran ayında olgunlaşan buğday biçerdöver ile 1 günde hasad ediliyor ve çiftçimiz ekim ayına kadar yatıyor.
bu çiftçimiz haziran ayından ekim ayına kadar değerlendirebileceği tarlasına dokunmuyor bile.
yılda 10 gün tamı tamına 10 gün çalıştığını bilmeyen tatlı su klavyecileri hemen tespit sıçmış. he yavrum he.

hilal taktiği ile sarıp sarmayalasım var bu cahil cühela takımını.
klavye başına geçip çiftçi savunmak nedir lan?
bok attığın insan bokunda boncuk aratır sana.
çift sürdüğüm tarlamın yüzde 0,5 kadar yaşı olmayan bordo klavyelileri akıl vermeye çalışıyor. seviye senin belirlediğin noktaya gelmişse ordan devam edelim. senin ver bi tur atiyim dediğin yaşlarda traktör ile yaptıklarım burdan köyüne yol olur.
ulan klavye başına geçip mühendis kafasıyla evin ana oynamak nedir lan?