arkdaşlar herhangi bir oyunu oynadıgım znm ekranda böyle oluyor yardım erdin !
9400 GT Ekran Kartı ile Oyunlarda Sorun
- 1
- 2
ekran kartının driverları güncel mi güncel değilse onu güncelle. 300 watt psu yeterli bu makinaya ama sunu söliyim everest sağlam bi psu değil gercek degeri vermez neyse sen tüm driverleri güncelle ekran kartını yeni almıssın zaten.bi de format atabilrsen birde format cihaza everest prgmını indirip ısı değerlerini bi kontrol et ekran kartının .ve ekran kartını deneye biliyorsan baska bi pc de dene aynı sorun onda da olursa.direk aldıgın yere geri götür ve değiştr bence
Yeni aldığınız ekran kartı maalesef çok"dandik" elli bin kere dedik, hatta üst konu yaptık ama okumaktan acizsiniz. Gidip sokaktaki arkadaşlarınıdan duyup 1 GB kart alıyorsunuz ama içi boş....9400 GT ne ki....fıs....Sonra da oyun açlışmıyor...güç kaynağıo desen en dandik marka..everest....işletim sistemi desen zaten 2002'den kalma XP....ANakart desen Asus'un SE ya da MX en dandik modeli...
Daha ne olsun ki?
Başlığı düzeltin ayrıca....konuyla ilgisi olsun.
Size nelerin sorunlu olduğunu anlatıyorum ama siz ben illada kandırılmak istiyorum diyorsunuz. Açtığınız başlık konu ile ilgili olsun!
Anakart SE dedim SE imiş. Şaka gibi...Kim topluyor ya da kim satıyor böyle bilgisayarları anlamıyorum...
Sorun ısınmadan olabilir. 9400 GT yetersiz kalınca zorlanıyor. GPU-Z ile ısılara bakın , söyleyin.
RECEP BALTAŞ kardes arkadasın üstüne cok yüklenmişsin be.sana pc hakkında yorum yap demiyor.sorunu nerden neden kaynaklanıyor onu soruyor bizlere. eleştiri yapcana biz gibi arkdasa yardımcı ol bence bilmiyorsan dahi her konuya atlama....
ya bu sorun sadece cod4 de yapmıyor nasıl anlatsam .. mesela cod4 de 10dk sonra fln atıyor ama böle daha düşük grafikli oyuna girdiğim znm 2-3 saat sonra atıyor... bide bıos bunununla ilgili olduqunu sanmıyorum ama siz ginede bıos gücelleme link koyarsanız sevinirim
Sistemde virüs yok değil mi?
Oyun çalışırken arka planda faaliyet gösteren programlar var mı? Varsa neler?
Yardımcı olmaya çalışanlara ne güzel cevap veriyorsunuz...
Aynı anda birden fazla işlemin yapılması PC'yi yorar,bu da ısı artışına sebep olur,bunu bildiğinizden eminim.Problemin bundan kaynaklanmadığına emin olmak istemiştim.Yoksa videoyu izlemeden niye yardm etmeye kalkayım?
- 1
- 2