★İşte PES 2012!

özkan_oktay
18-08-2011, 12:25   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

Beyler bayanlar ilk paylaşan ben oluyorum video çok taze, artık her iki oyunun da demolarının çıkmasına günler kala, bütün sene biz ne yaptık işte buyrun izleyin videoları yayınlandı. İşte buyrun izleyin, PES 2012'nin Gamescom tanıtım videosu;

PES 2012:

Official PES 2012 gamescom 2011 TrailerOfficial PES 2012 gamescom 2011 Trailer
Like us on Facebook:
Visit the official PES 2012 website at
ESRB Rating: Rating Pending

http://www.youtube.com/watch?v=fNpfXc_tPyQ

Bu da FIFA'nın iki üç gün önce çıkan Gamescom tanıtım videosu.

FIFA 12:

FIFA 12 | Gamescom 2011 TrailerFIFA 12 | Gamescom 2011 Trailer
Watch the amazing new FIFA 12 trailer from gamescom 2011.

Find out more about FIFA 12:

Pre-order:

http://www.youtube.com/watch?v=istUJhYecmI

Ben her iki oyunun da demoları çıkar çıkmaz indirip kurucam ancak öyle satın alacağım oyunu sağlıklı olarak seçebilirim. Herkese her iki oyun için de kesin bir yorum getirmemelerini ancak demodan sonra tam bir karar verebileceğimizi hatırlatayım. Tabi bir çoğumuz yine satın almayacak ama olsun yine de kimse her iki futbol oyununu da sistemin de boş yere tutmak istemez.
Bol gollü günler dilerim...

Genel bilgilendirme:
PES 2012 Demo 24 Ağustos'ta, tam sürüm ise 29 Eylül'de çıkacaktır.
FIFA 12'ye gelecek olursak demosu 13 Eylül, tam sürümü 27 Eylül, Kuzey Amerika'da ise 30 Eylül'de çıkması bekleniyor.

FIFA 12'nin Demosu Pes'e göre daha geç çıkması kötü olmuş tabi.

Anket
Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 18 Ağustos 2011 13:45
özkan_oktay
18-08-2011, 12:38   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Dikkatimi şöyle bir şey çekti, bu yeni Pes videoların da Messi yerine sanki Ronaldo'ya ağırlık verilmiş. Messi'yi tanıtım videoları ya da resim sızıntıların da hiç görmedim. FIFA 12'de bi tane sızıntı resim de roveşata çekerken gördüm o kadar :)

PES 2012 Ana Menüsü'ne Hareket Geldi!

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 18 Ağustos 2011 13:04
okinkurt
18-08-2011, 16:20   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

ya öncelikle siteye konan videolar neden hiç yüklenemiyo acaba bilen varmı. ben en cok mac atmosferini merak ediyorum 2 oyuna özellikle peste mac havası sıfır inş düzeltmişlerdir tezahuratlar ve gol seslerini become a legend modu felan gelişmeye cok acık peste kat kat iyi olabilir kaleler baya güzel görünüyo futbol oyunlarında kalelere cok takan birisiyim bu kaleler iyi olmuş yalnız önceki peslerde kaleci atlayısları berbattı bundada yanı gibi duruyo frikick lerde yer belireme güzel gene fifayı izleyemedim net kötü pes 20 dkkada doldu gene oynamadan bilinmez ama gelişme aşırı yok gibi duruyor  :D

özkan_oktay
18-08-2011, 21:06   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Bence biraz büyük konuşma gibi olucak ama FIFA 12'yi kimse beğenmiycek :) Çünkü herkesin beklentisi çok yüksek. Kral bir oyun yaptılari koçlarım benim, kırdı şu EA Sports futbolun bacağını falan filan. Kimse PES 2012'ye bir çift laf söylemedi. Ben henüz tanıtım videoları yeni yayınlanırken söylemiştim ki PES kesinlikle bu sene götürür diye. Çünkü en iyi oyunu ve en kararlı oyununu bu sene çıkarıyor. Kullanıcılar görecekler ki FIFA yepyeni bir motor hazırladı ve bununla birlikte bir sürü saçma, sinir bozucu hata ile karşılaşacaklar. Geçen sene PES 2011'de 360 derece pas sisteminde de bir sürü hata vardı ve bu sene o hataları düzelttiler ve oyunu daha modern hale getirdiler. FIFA'nın kaybı yepyeni bir motor var ve şu an tam final sürümü çıksa bile bana daima beta gibi gelicektir FIFA 12. Ancak seneye FIFA 13'ün modern kararlı sürümünü göreceğiz gibime geliyor.

özkan_oktay
18-08-2011, 21:09   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj
Alıntı: okinkurt  
ya öncelikle siteye konan videolar neden hiç yüklenemiyo acaba bilen varmı. ben en cok mac atmosferini merak ediyorum 2 oyuna özellikle peste mac havası sıfır inş düzeltmişlerdir tezahuratlar ve gol seslerini become a legend modu felan gelişmeye cok acık peste kat kat iyi olabilir kaleler baya güzel görünüyo futbol oyunlarında kalelere cok takan birisiyim bu kaleler iyi olmuş yalnız önceki peslerde kaleci atlayısları berbattı bundada yanı gibi duruyo frikick lerde yer belireme güzel gene fifayı izleyemedim net kötü pes 20 dkkada doldu gene oynamadan bilinmez ama gelişme aşırı yok gibi duruyor  :
Evet videolar yüklenmiyor, süs olsun diye koyuyorum resmen o videoları. Sadece link koymak yeterli ama güzel durmuyor işte :)
Ben de videolar hemencecik yükleniyor, sorun yok yani. Hatta her iki videoyu da 720p kalite de takılmadan seyredebiliyorum. Yeni Become a legend gerçekten güzel, bir sürü şey ekleyip geliştirmişler. İsimi de gerçek yaşam futbolu, gerçek yaşam mıydı neydi. Yok life geçiyodu için de hayatla ilgili bir şey :D

Qromodynmc
18-08-2011, 22:21   |  #6  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Fifa Oyun Motorunumu değiştirdi? İnanamıyorum..

okinkurt
18-08-2011, 22:45   |  #7  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: özkan_oktay  
Evet videolar yüklenmiyor, süs olsun diye koyuyorum resmen o videoları. Sadece link koymak yeterli ama güzel durmuyor işte :)
Ben de videolar hemencecik yükleniyor, sorun yok yani. Hatta her iki videoyu da 720p kalite de takılmadan seyredebiliyorum. Yeni Become a legend gerçekten güzel, bir sürü şey ekleyip geliştirmişler. İsimi de gerçek yaşam futbolu, gerçek yaşam mıydı neydi. Yok life geçiyodu için de hayatla ilgili bir şey :
ben cok oynuyorum become a legendi pes 2010 da pes 2011 i kurmadım hiç cünki pek gelişme yok aynı gibi pes 2012 de en cok become a legendi merak ediyorum inş transferleri felan düzeltmişlerdir hani adama bi teklif gelir takımdan su kadar miyon euro :D 2010 da hiç yok direk cek git bundan cok ümitliyim fifa 2012 yi kurmıycam bile deymez cünki aynı tas aynı hamam pek bi beklettim yok ondan .

özkan_oktay
18-08-2011, 23:36   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Ben açıkçası PES 2008 ve 2011'i beğenmedim. Ama bu sefer sağlam geliyor. Herkes diyor FIFA bu sene kendini aştı grafikler çok iyi diye. Suratlara bakıyorum Pes'teki suratlara benzetmeye çalışmışlar tam olmamış, youtube'tan bakın fifa 12 messi face diye Messi iğrenç görünüyor. Pes'in grafikleri zaten güzel hep aynı oyunu çıkarıyorlar diyorlar napsınlar zaten iyi, oynayış sürekli değişiyor, menüleri iyi, özellikleri ve modları iyi, yeni MyPes özelliği güzel bir özellik. Antrenman modu sağlam şekil de değişmiş. Sadece takım lisansı ekslikliği var Pes'in o kadar. Niye bu kadar karalıyorlar anlamak mümkün değil. Kullanıcılar gerçekten acımasız beyler. FIFA'ya karşı kinim yok ama yapamıyorlar işte yapıcak bir şey yok. PES olmasa elbet oynardık FIFA, fakat Pes olduğu sürece pek FIFA oynama fırsatı bulamayacağım sanırım. Ancak işte yeni çıktığın da deneme amaçlı demolarını yüklüyorum.

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 18 Ağustos 2011 23:38
semmih5
18-08-2011, 23:39   |  #9  
semmih5 avatarı
Üye
95 mesaj

ps2 deki pes 2008 den sonrakilerin hepsi hayal kırıklığı. bunun da farklı olacağını sanmmıyorum. ahh nerede o eski zevkli geçen maçlar. az oynayanın 1 golle balına ustaları yenemediği günler. ahh ah

okinkurt
19-08-2011, 00:02   |  #10  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

ben fifayı 98 den beri bütün serileri oynadım 2 tanesini begendim sade fifa 2000 ve 2003 tü sonra fifa kendi kredisinden yemeye basladı halada yiyo fifanin ismi var bitek yakında oda kalmıycak saglam bi oyun cıkarmaları sart mesela fifa 2009 ve 2010 aralarında ki fark 0 aynı oyun hani managerlik oyunları varya fm manager felan ordaki mac grafikler daha güzel ya :D fifa 2010 da resmen migdem bulandıydı oyüzden 2011 i kurmadım bile 09ve 10 u saglam cıkarsalardı fifa 2013 den medet ummazdık ama 09 uda 10 uda ölesine sürüyormuşcasına saldılar piyasaya pesin ezip gecmesi cok normal fifayi ya fifa 2010 da ayak içi plase vurus bile yok gibi bişey ya aglar oyunucların kosması igrencti hele gol vurusları valla fifanın sorunları yaz yaz bitmez bende her yazışımd ansiklopedi gibi oluyor :D fifa pesi cooook zor gecer anca pes gibi calısıp iyi bi oyun cıkarıcaklar pes fifa gibi efsaneyi nasıl gectiyse fifa da iyi bi oyunla tahtını calan pesi gecebilir aslında fifa bu devrimi 2009 daki oyunda veya hiç degilse 2010 da yapabilse 2011 saglam olurdu 2012 den de cok şey beklenebilirdi 2013 dede tahtı kapardı ama armut piş azıma düşle olmuyo pes liderliği sonuna kadar hak ediyor  .

Son Düzenleme: okinkurt ~ 19 Ağustos 2011 00:09
playmaker
19-08-2011, 00:14   |  #11  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Alıntı: semmih5  
ps2 deki pes 2008 den sonrakilerin hepsi hayal kırıklığı. bunun da farklı olacağını sanmmıyorum. ahh nerede o eski zevkli geçen maçlar. az oynayanın 1 golle balına ustaları yenemediği günler. ahh
Usta adam her şekilde yener.Arada haddinden fazla sanslı olan adamlarda çıkmıyor değil ama.. Düşük puanlı yada kazanma oranı az olan oyuncularda çetin cevizde çıkabiliyorlar. Sürekli antreman yapan futbolcunun bile inişi çıkışı olduğu mantığımıza yatıyorsa, bir oyuncunun o gün iyi oynayabileceğide mantıksız gelmemeli. Kısacası o olay bal değil , topun yuvarlak olduğunu acıda olsa hatırlatan bir şey.

asdwer123
19-08-2011, 01:09   |  #12  
Yıllanmış Üye
556 mesaj

fifa bu sene bomba gibi olacağa benziyor sonunda oyun motorunu değiştirmişler pes de gayet iyi pes8den sonra biraz bozdu ama yine toparlar pes4 gelmiş geçmiş en iyi pesdir :P

semmih5
19-08-2011, 01:12   |  #13  
semmih5 avatarı
Üye
95 mesaj
Alıntı: playmaker  
Usta adam her şekilde yener.Arada haddinden fazla sanslı olan adamlarda çıkmıyor değil ama.. Düşük puanlı yada kazanma oranı az olan oyuncularda çetin cevizde çıkabiliyorlar. Sürekli antreman yapan futbolcunun bile inişi çıkışı olduğu mantığımıza yatıyorsa, bir oyuncunun o gün iyi oynayabileceğide mantıksız gelmemeli. Kısacası o olay bal değil , topun yuvarlak olduğunu acıda olsa hatırlatan bir şey.
sana sadece :D :D

playmaker
19-08-2011, 02:00   |  #14  
Yeni Üye
21 mesaj

Semih ister gul ister agla ben bu oyunu 99 yilindan beri oynuyorum.U 300 puanlik adam(onlineda son siralarda) yeri geliyo kok sokturuyo yeri geliyo ilk 200 deki adami madara ediyorum. Bazen takimi ite kaka oynattiriyorsun bazen takim siir gibi oynuyo . Bu gercekciligi arttiran bir olay. Hic mi futbol izlemiyorsunuz siz? Buyuk takimlarin her zaman kazanamadigi gibi usta dedigin adamda her maci kazanacak diye birsey yok. Adamlar bu ruhu vermis, online da adamin puanindan anlayamiyorsun macin sonucunu. Oyunun bu yapisini hangi akla hizmet kucumsuyorsun anlamiyorum.

semmih5
19-08-2011, 02:27   |  #15  
semmih5 avatarı
Üye
95 mesaj

2011 de gol atanın kazanması saçma değil mi. peki hiç bilmeyenin bile çok iyi savunma yapması. hala sana sadece :D

özkan_oktay
19-08-2011, 03:25   |  #16  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Gamescom fuarından gelişmeler ve PES 2012 bilgi bombardımanı!

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 19 Ağustos 2011 03:27
playmaker
20-08-2011, 12:24   |  #17  
Yeni Üye
21 mesaj

Semih gol atamayanmi kazanmali? Ben acemisi olupta saglam defans yapan simdiye kadar gormedim. Kisisel beceriksizliginizi oyunun hatasi olarak gormeyin. Ki pes11in sikintisi saglam defans degil tam tersine sacma defans hatalaridir. Bir daha ki sefere oynayipta yorum yapiniz. Size cevap vermemin nedenide bu zaten .Bu oyunu oynamayip aleyhinde bu kadar atilip tutulan baska bir oyun yoktur.

By Zalim
22-08-2011, 00:51   |  #18  
Taze Üye
6 mesaj

pes kral yaa !

Batuhan Karsan 26
22-08-2011, 15:40   |  #19  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

PES ARTIK!