★uTorrent 3.0 Çıktı, İndirin!★

özkan_oktay
24-06-2011, 14:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

uTorrent 3.0 build 25406

Az yer kaplamasına rağmen sunduğu özelliklerle en çok tercih edilen torrent yöneticilerinden olan uTorrent (Torrent Dosya İndiriciProgram) güçlenen yeni sürümüyle her isteğinize cevap verecek. 

Hız limitini yönetme, çok sayıda torrent dosyasını aynı anda indirme, RSS girdilerini otomatik olarak indirme gibi özelliklerine pek çok yeni özellik ekleyen program torrent kullanıcılarının ilk tercihi.
Not: uTorrent'i Türkçe olarak kullanmak istiyorsanız dil paketini buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Türkçe dil paketini kurmak içinindirdiğiniz dosyayı programı kurduğunuz klasörün içerisine atın. uTorrent programını yeniden başlattığınızda dil paketi yüklenmiş olacaktır. Daha sonra Options -> Preferences sekmesinden dil seçeneklerine ulaşabilirsiniz.
uTorrent 3'ün Yeni Özellikleri:

• Stream: Torrent 3 ile dosyaları indirirken ön izleme imkanınız var. Bu sayede fimleri izlemeye başlamak için bitmesini beklemenize gerek kalmıyor.
  • uTorrent Web: uTorrent 3 ile beraber kullanıcılar web sayfası üzerinden açtıkları hesaplarla dosyalara uzaktan erişim imkanı bulabilecek. Böylece indirilen torrent dosyalarının durumunu monitörleyebilir veya yönetebilirsiniz.
  • Puanlama ve yorum: uTorrent kullanıcıları program üzerinden torrent dosyalarına puan vererek ve yorum yaparak hatalı dosyaları indirmenizi engelleyecek.
  • Torrent Arama: uTorrent'in kullanıcılara sunduğu arama motorları üzerinden torrent dosyası arayabilirsiniz.
  • Sürükle-bırak ile torrent oluşturma: Özellikle büyük boyutlu dosyaları paylaşırken yararlanabileceğiniz özellik sayesinde dosyaları sürükle-bırak yöntemiyle programa taşıyarak anında paylaşım linkini alabiliyorsunuz.

Programı İndir

Kaynak: www.tamindir.com

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 24 Haziran 2011 14:52
kirbas
24-06-2011, 15:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
157 mesaj

teşekkürler indirdim ama artık düzgün torrent bulmak kolay değil.

rap1997
24-06-2011, 15:25   |  #3  
rap1997 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
737 mesaj

en iyisi u torrent 1.8.5 build 17414 ben 3 ü denedim stabil indirmiyor ve upload ı 10 la sınırlamama rağmen kendisi o sınırı kaldırıyor

sosyalik
24-06-2011, 15:38   |  #4  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: kirbas  
teşekkürler indirdim ama artık düzgün torrent bulmak kolay değil.
Doğru ararsan kolay o kadar da zor değil. :)
Teşekkürler konuyu açan arkadaşa.

kirbas
24-06-2011, 15:40   |  #5  
Yıllanmış Üye
157 mesaj

haklı olabilirsin sosyalik ama sanırım benim aradıklarım biraz zor bulunuyor.

sosyalik
24-06-2011, 15:52   |  #6  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: kirbas  
haklı olabilirsin sosyalik ama sanırım benim aradıklarım biraz zor bulunuyor.
1 yol: Google'daAramak istediğin içeriğin sonuna .torrent ekle (bitişik olarak)
2.Yol: Aramak istediğin içeriğin başına filetype:torrent yaz boşluk bırak aramak istediğin içeriği yaz.

Sanırım böyle bulabilirsin istediğin içeriğe.Benim önerim 1. yoldur bu şekilde aradığım her türlü içeriğe ulaşabiliyorum. :)

özkan_oktay
24-06-2011, 17:14   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

The Pirate Bay'da istenilen tüm torrentler neredeyse mevcut. Fakat arkadaşın istediği şeyler çok türklere özgü ise bulunması güç olabilir tabi :)