bu iki karttan birisini son cıkan ve cıkacak olan oyunları takılmadan ve son detaylarda oynayabilmek için alıcam bana bu konuda kesin ve net bir cvp ve yardım istiyorum???
9800 gtx+ mı yoksa hıs hd 4850 ıceq4 turbo mu
Zotac 9800gtx+ amp! ve His IceQ 4850 Turbo, bu iki kartta başa baş geliyor, yani hangisini alsan farketmez, bu kartlarla crysis ve gta4'ü high detayda geri kalan oyunları very high detayda oynarsın ve en az kaliteli 500w psu isterler,
eğer bütün oyunları very high detayda oynamak istiyorsan alacağın en düşük kart zotac gtx 260^2 amp yada üstü olmalı, tabi sisteminde bu kartlara dar boğaz yapmamalı.
İkisi de aynı gözüküyor performans olarak...
ben de 9800 gtx+ kullanıyorum bunu al desem kendi kartımı seçmiş durumuna düşüyorum.ama oyunların da büyük çoğunluğunun nvidia için yapıldığı bir gerçek.ikisi de birbirinin rakibi olduğuna göre en iyisi gts250 almak http://www.netsiparis.com/detay. ... ref=akakce&v=1.37.9
Kafayı yiyecek bir durum yok iki kartta güzel, hangisini alsan zarar etmezsin sadece PhysX destekli oyunlarda 9800gtx+ amp modeli ile PhysX aktifken fazla pfs düşüşü yaşamazsın bu Nıdıa Gpu'lu kartların bir artısı bunun dışında ikiside başa baş.
ahmet abi sende liste vardı ekran kartlarının.onu bu sefer buraya koymamışsın.?:) hayırdr başka zaman resimi koyardın şip şak;)genel tablo..4850 IceQ ile 9800gtx+ amp aynı tabloda testi yok ( benim istediğim şekilde), özel tasarım olduğundan hep diğer firmanın referans tasarımı ile test edilmişler ikiside, şimdi durumu açıklamak için en az iki tablo koymam gerekli o da arkadaşın kafasını daha da karıştırabilir diye testlere bakarak kendi fikrimi yazdım.