A'dan Z'ye Samsung Galaxy S III

CHIP Online
04-05-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hakkında onlarca dedikodu yapılan Galaxy S III artık gerçek! İşte hakkında bilmeniz gereken her şey!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/a-da ... xy-s-iii_33466.html


Resimlerle: Samsung Galaxy S III resmen tanıtıldı!

Galaxy S III dün akşam Londra'daki etkinlikte resmen tanıtıldı. Yeni cebin özellikleri, Galaxy S II gibi uç nokta ceplere göre büyük bir sıçrama göstermese de büyük, HD ekranı yeni bir standart oluşturuyor. İşte Galaxy S III hakkında merak ettiğiniz her şey:

Çıkış tarihi

Galaxy S III, yurtdışında Mayıs ayının sonunda piyasaya sürülecek. Bu tarihin ülkemizde de aynı olma ihtimali var, ancak şimdilik kesin bir bilgi bulunmuyor.

Yazılım ve uygulamalar

Galaxy S III Android 4.0.4 ile gelecek. Cep, diğer Samsung telefonlarda olduğu gibi TouchWiz arayüzüne sahip olacak. Ancak TouchWiz, tamamen yenilenmiş ve fazlalıklarından arınmış olacak.

Galaxy S III'de sesli denetim özelliği de Smart Voice olarak yenilenmiş bulunuyor. Smart Alert ise telefonu elinize aldığınızda bir mesajınız olduğunu bildirmek üzere titreşim sağlayacak.

İşlemcisi

Galaxy S III, Exynos 4 Quad adında kendi bir çiple geliyor. 32nm'lik 1.4GHz dört çekirdekli çip, ARM'nin Cortex A9 tasarımını temel alıyor. Samsung'a göre çip, önceki Exynos'a göre yüzde 20 daha az tüketiyor ve daha performanslı. Dört çekirdekli işlemci, Samsung'a göre harika bir çoklu-görev performansı sunuyor.

Tüm konu: A'dan Z'ye Samsung Galaxy S III

Resimlerle: Samsung Galaxy S III resmen tanıtıldı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galaxy S III'ün özellikleri sizi tatmin etti mi?