Arkadaşlar sizce bu ram nasıldır pc ime bellek terfisi yapmak istiyorum 2 Gb yapacağım ASUS P5LD2 SE boardum var 800 Mhzlik ramler çalışmıyor 750 Mhz de çalışıyor smile.gif bende 2 tane 1Gb lık kıngston 667 Mhz lik ram alayım dedim ama 800 Mhzliklerde aynı para birde bu A-datayı gördüm soğutuculu normal kvr düz kıngston 800 Mhzlik ramleri almaktansa bunu almak daha mantıklı geldi yorumlarınızı düşlüncelerinizi bekliyorum.
A-data 800 Mhz---Hı-Level 800Mhz?
Gökhan anakartının deskteklediği ramlar DDR2 667/533/400 MHZ zaten.
Sen nasıl 800 mhz ramı çalıştırdınki. gösterdiğin ramlar iyi ama en yisi değil tabi. sen en iyisi mi soğutuculu düşük zamanlamalı(cl4) güzel o.c. potansiyeline sahip 667mhz ram al onu 800 mhzye overclock yaparsın aynı performansı hemen hemen yakalarsın:))
Doğru sölüyorsunda ben sadece 2 Gb yapmak için alıyorum 667ve 800 lerle aynı fiyat olduğunu görünce bundan alayım dedim bende bu ramin çok iyi bir ram olduğunu sölemiyorum sadece bu fiyata alınabilecek iyi bir ram bence.Ayrıca bi tanıdığımdan 2x Kıngston hyper x 900 Mhz CL5 ramleri alıp denemiştim bundan 2 hafta önceen fazla 750 Mhz de çalıştı 800 Mhz de 10 dk sonra reset atıyordu burdan diyorum 750 Mhz de çalışıyor diye ama tabi her ramde böyle olacak diye birşey yok bnm için önemli olan standart max frekansın 667 nin üzerinde çalışmasıydı ve çalışıyor.
Arkadaşlar Hı-Level a veya A-Data ya başka yorum yokmu.