xxxxcxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a storyyyyy
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Keşke zipleseydin. İşyerimdeki bilgisayarda Winrar yok. Admin değilim kuramam da. Neyse akşam evde okurum artık. (Akşama kadar bitirirdim ama neyse)
önemli değil ,rica ederim ;)
sayfaları hızlı bir şekilde geçerken nedense birden kopya bölümü gözüme takıldı
kopya bölümü nedir ?
alıntı:
Gönderen : eyup_00044sayfaları hızlı bir şekilde geçerken nedense birden kopya bölümü gözüme takıldı
Çok güzel bir hikaye olmuş bu kadarını tahmin edemedim okurken benide düşüncelere saldı... Tebrik ederim ELVİS umarım daha profesyonel çalışmalarla bizleri dahada büyülemeye devam edersin...
valla güzel olmuş. kim bilir belki ileride kitap bile çıkarırsın
Hikayeni!!! okudum. Daha çok bir senaryo diyebiliriz. Konuların hızla ilerlemesi, diyalogların her an değişebilir, eklenebilir ve çıkartılabilir oluşu bu hissi veriyor. İki ve hatta üç hikaye bir arada sağlam sayılabilecek bir kurguyla ve süreklilikle okuyucuyu koparmadan okutuyor kendini. İmla hataları, cümle düşüklükleri oldukça fazla; eee dediğin gibi acemilik. Her şeye rağmen başlangıç için çok iyi. Ama tabii ki, senin de belirttiğin gibi özgün değil, etkilenimler çok fazla hissediliyor. Sana hikayeci değil, senarist diyebiliriz. Daha özgün konular bulup eksikliklerini giderebilirsen doğru yoldasın. Ben iki defada okudum. Yarıda bıraktığımda sonra ne olacak diye merak ettim. Bu önemli. Okuyucu, yarıda bıraktığı halde devamını merak ediyorsa yolunda giden bir şeyler var demektir. Serim, düğüm ve çözüm aşamaları güzel kurgulanmış. Fakat taşların yerine oturmadığı hissettiriyor kendini. Bazen olayın hızlı bir şekilde biçim değiştirmesi rahatsız etse de senaryonun bildik konular üzerine yazılmış olması bu rahatsızlığı azaltıyor. Daha fazla kitap okumalısın. Bu arada düzeltmeden edemeyeceğim 4. paragrafta “bihabersiz” yerine “bihaber” olacak. Yeni yazılarını mutlaka bekliyoruz, her yazdığını okumak isterim.. Kolay gelsin.
çok sağol serkan abi; dediklerini dikkate alacağım ;)
Bu arada müfit; eyüp arkadaşın dediği 'kopya bölümü' hani kızların sınıfta kopya çekmeye çalıştığı bölüm var ya; işte orası; ondan bahsediyor.
Evet arkadaşlar okumayanınız kalmasın bu hikayeyi çünkü yenisini kaleme almak üzereyim; sanırım bu hikayenin devamı niteliğinde olacak ve aldığım tüm eleştiri ve önerileri çok kapsamlı değerlendiriyorum şu an. Serkan abi'nin dedikleri özellikle çok dikkatimi çekti, bunlar duymak istediğim şeylerdi.
abi hikaye çok güzel olmuş inşallah devamıda gelir
inşallah gelecek devamı; vaktim oldukça devam ediyorum bu hikayenin devamına. Evet bu hikaye aslında bitmedi; devamını yazıyorum şu an ve okumayanınız kalmasın; bu devamını bitirdiğimde kopukluk olur çünkü sizin için. Bu arada rıdvan hikayemi beğendiğine sevindim :)
Abi hikâyen çook güzel olmuş ben şey diyecektim ..
Bu hikâyeyi basıp bazı arkadaşlarıma gösterebilir miyim??
Kesinlikle hiçbir yerde yayınlamayacağım.......