sitesinden güncel yazılımını indirmeme rağmen amcap programını çalıştırdığımda görüntü tam olarak oluşmuyor giden gelen karışan bi görüntü mevcut vista 32 bitte bu sorunu yapmıyor ama 4gb rami görmesi için vista64 kurulu bu konuda yardım ederseniz sevinirim
A4 tech PK635 Vista 64 bit sorunu
saolasın kardeş ama bende bu sürücüleri yükledim ama sorun devam ediyor büyük ihtimal skystar 2 tv kartından kaynaklanıyor
Hayır arkadaşım skystar ile ilgisi yok. Bu sorun Vista 64 bit sürümüyle alakalı. Bende de var aynı sorun. Kamera bozuldu diye gittim bi tane daha aldım aynı sorun devam ediyor. Vista 64 bit ile bu webcamı çalıştıran arkadaşlar varsa detaylı açıklamayı dört gözle bekliyoruz. Bu arada birde PK635 ve PK636MA modellerinin kullandığı çipi bilen varsa yazarsa sevinirim. Çipi üreten firmalarda vista 64 bit driver bulabiliriz sanırım.
firoerdBu arada birde PK635 ve PK636MA modellerinin kullandığı çipi bilen varsa yazarsa sevinirim. Çipi üreten firmalarda vista 64 bit driver bulabiliriz sanırım.Mantıklı bir yaklaşım. Alternatif yol: donanım kimliklerine bakıp benzer yongayı kullanan üreticilerin 64 bit sürücülerini indirmek.
evet ama öncelikle bilmek gerekiyor benzer yongayı kullanan üreticileri.
Evet Arkadaşlarım; o kadar araştırıp interneti darma dağın ettim ve sonunda bu illet A4 Tech PK-635 Webcam'in Windows Vista 64 Bit için nasıl çalışacağını buldum.
Öncelikle Sistem olarak 4 Gb Ram ve Windows Vista 64 Bit kullanıyorum.Şimdi;
Yapmanız gerekenler;
-Eğer 4 GB Ram ve Vista 64 Bit kullanıyorsanız;
Bios --> Advanced Settings --> Chipset --> North Bridge Configuration --> Memory Remap Feature--->"Enable " yapın.
-A4 Tech pk-635 webcam ile ilgili bütün driverları kaldırın (''vimicro'' dahil)(sistemi yeniden başlatmalısınız)
-Verdiğim linkteki driveri indirin;
ftp://ftp.onda.cn/download/driver/CAM/vimicro/301pl/win64/05.10.17.ONDA301PL_x64_beta.exe
-Driveri indirdikten sonra şimdi A4 Tech pk-635 Webcam Driveri indirin;
http://rs3.rapidshare.com/files/199013837/CameraA.zip (indirdikten sonra zipten çıkarın)
-Webcam bilgisayara bağlı olmayacak şekilde,verdiğim ilk linkteki vimicro driveri bilgisayara kurmaya çalışın,ilk başta kurulmayacak ama biraz bekleyin Vista,uyumluluk modunu ekrana getirecek ''Önerilen ayarları kulanarak yükle''
Kurulum tamamlanırken bir uyarı alacaksınız ''Sürücü yazılımını yine de yükle'' seçeneğini işaretleyin ve kuruluma devam edin.
Kurulum sonunda vimicro kurulumu ile ilgili hata mesajı gelecek aldırmayın,sistemi yeniden başlatmanızı isteyecek ve başlatın.
-(Kurulumdan sonra masaüstünüzdeki ''amcap'' iconuna kesinlikle basmayın)
-Yeniden başlattıktan sonra A4 Tech Webcam bilgisayarınıza takın ve biraz bekleyin; ekranın sağ altında ''aygıt sürücüsü yükleniyor'' diyecek ve tabiki bulamayacak,bunu manuel olarak Disk ya da hedef seçmemizi isteyecek;A4 Tech Webcam Driverını nereye indirdiyseniz zipten nereye çıkardıysanız oradaki hedefi seçip devam edin.
''Başarıyla yüklendi ve kullanıma hazır'' deyince olay tamamlanmış demektir!
-En son olarak masaüstünüzdeki ''amcap'' iconuna tıklayın ve sonucu göreceksiniz
(A4 Tech Webcam Driverını bilgisayara kurmayınız..)
Webcam sorunsuz bir şekilde çalışacak ve üstelik 4 GB Ram,64 Bit Vista sisteminde!
(Bir Teşekkürü çok görmezsiniz umarım,çünkü gerçekten çok zamanımı alan bir sorun oldu bu)
selam memomix oncelikle ayrıntılı yazın için teşekkürler dediklerini yapmaya calıstım fakat ilk erdigin linki kurarken "please make sure your OS is windows 2000 later" yazısı cıkıyo dolayısıyla devam edemiyorum diğer işlemlere neyapmam lazım.Bİrde anakartımın biosunda advanced settingste chipset veya northbridge bolumleri gorunmuyor.
Bu arada vista home premium 64 bit kullanıyorum ram 6 gb ve işlemci corei7 ekran kartıda ati hd 4850x2 2 gb.
arkadaşlar bende bir şeyler paylaşmak istiyorum bu konuda benimde pc m de vista var ve de haliyle a4tec kamera sorunu var DI taki kamerayı söküp çipine bakana kadar gördüm ki çip vimicro sitesine gidip indirdim draveri kurdum ve sorun ortadan kaktı.
kurulum çok basit eski görüntü (cam dreveri) kaldırın ve bu dreveri kurun bu kadar basit
NOT: windows7 dede sorunsuz çalışr tarafımdan denendi
burdan indir
http://www.4shared.com/file/1207 ... 0301PLH_070329.html
baygandalf arkadaşım .exe'nin uyumluluk görünümü ayarlarından onu windows xp yap,yönetici olarak çalıştır öyle dene,olacaktır,linkler silinmiş olabilir,asiller_sefiller verdiği link vimicro üreticisinin sürücüsü yani benim verdiğimin aynısı olmalı.
Evet Arkadaşlarım; o kadar araştırıp interneti darma dağın ettim ve sonunda bu illet A4 Tech PK-635 Webcam'in Windows Vista 64 Bit için nasıl çalışacağını buldum.
Öncelikle Sistem olarak 4 Gb Ram ve Windows Vista 64 Bit kullanıyorum.Şimdi;Yapmanız gerekenler;
-Eğer 4 GB Ram ve Vista 64 Bit kullanıyorsanız;
Bios --> Advanced Settings --> Chipset --> North Bridge Configuration --> Memory Remap Feature--->"Enable " yapın.-A4 Tech pk-635 webcam ile ilgili bütün driverları kaldırın (''vimicro'' dahil)(sistemi yeniden başlatmalısınız)
-Verdiğim linkteki driveri indirin;
ftp://ftp.onda.cn/download/driver/CAM/vimicro/301pl/win64/05.10.17.ONDA301PL_x64_beta.exe-Driveri indirdikten sonra şimdi A4 Tech pk-635 Webcam Driveri indirin;
http://rs3.rapidshare.com/files/199013837/CameraA.zip (indirdikten sonra zipten çıkarın)-Webcam bilgisayara bağlı olmayacak şekilde,verdiğim ilk linkteki vimicro driveri bilgisayara kurmaya çalışın,ilk başta kurulmayacak ama biraz bekleyin Vista,uyumluluk modunu ekrana getirecek ''Önerilen ayarları kulanarak yükle''
Kurulum tamamlanırken bir uyarı alacaksınız ''Sürücü yazılımını yine de yükle'' seçeneğini işaretleyin ve kuruluma devam edin.
Kurulum sonunda vimicro kurulumu ile ilgili hata mesajı gelecek aldırmayın,sistemi yeniden başlatmanızı isteyecek ve başlatın.-(Kurulumdan sonra masaüstünüzdeki ''amcap'' iconuna kesinlikle basmayın)
-Yeniden başlattıktan sonra A4 Tech Webcam bilgisayarınıza takın ve biraz bekleyin; ekranın sağ altında ''aygıt sürücüsü yükleniyor'' diyecek ve tabiki bulamayacak,bunu manuel olarak Disk ya da hedef seçmemizi isteyecek;A4 Tech Webcam Driverını nereye indirdiyseniz zipten nereye çıkardıysanız oradaki hedefi seçip devam edin.
''Başarıyla yüklendi ve kullanıma hazır'' deyince olay tamamlanmış demektir!-En son olarak masaüstünüzdeki ''amcap'' iconuna tıklayın ve sonucu göreceksiniz
(A4 Tech Webcam Driverını bilgisayara kurmayınız..)
Webcam sorunsuz bir şekilde çalışacak ve üstelik 4 GB Ram,64 Bit Vista sisteminde!
(Bir Teşekkürü çok görmezsiniz umarım,çünkü gerçekten çok zamanımı alan bir sorun oldu bu)
Gerçekten haklısın ben de çok aradım... İyi bulmuşsun bu bilgiyi hemen deniyorum. Teşekkürler.
dostum asiller sefiller ..eline ve emeğine sağlık... windows 7 32 bıt kurmuştum.. . 1 haftadır aramadığım denemediğm site kalmamıştı... Senın paylaşımında yazdığın linkdeki webcamera driver ını indirip kurdum .. harika çalışıyor. WINDOWS 7 de webcamera PROBLEMİ olanlara DUYURULUR !!!!!!!!!! ...
selam dostum asiller-sefiler in verdiği linkdeki driver ı indirdim windows 7 32 bit kullanıyorum kameram çalışıyo fakat msn de devreye girmiyo yani windows 7 de web cam problemi halen dah devam ediyo ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bende bir şeyler paylaşmak istiyorum bu konuda benimde pc m de vista var ve de haliyle a4tec kamera sorunu var DI taki kamerayı söküp çipine bakana kadar gördüm ki çip vimicro sitesine gidip indirdim draveri kurdum ve sorun ortadan kaktı.Arkadaşım teşekkürler
kurulum çok basit eski görüntü (cam dreveri) kaldırın ve bu dreveri kurun bu kadar basit
burdan indir
http://www.4shared.com/file/1207 ... 0301PLH_070329.html
Wİndows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum ve çalıştı çok sağol ;)
dostum asiller sefiller ..eline ve emeğine sağlık... windows 7 32 bıt kurmuştum.. . 1 haftadır aramadığım denemediğm site kalmamıştı... Senın paylaşımında yazdığın linkdeki webcamera driver ını indirip kurdum .. harika çalışıyor. WINDOWS 7 de webcamera PROBLEMİ olanlara DUYURULUR !!!!!!!!!! ...
eğer faydalı olabildiysem mutlu olurum sevgiler selamlar.
selam dostum asiller-sefiler in verdiği linkdeki driver ı indirdim windows 7 32 bit kullanıyorum kameram çalışıyo fakat msn de devreye girmiyo yani windows 7 de web cam problemi halen dah devam ediyo ne yapmalıyım yardımlarınızımsn i kaldırıp tekrar kurmayı denedinizmi acaba.?Son Düzenleme: asiller_sefiller ~ 23 Haziran 2010 10:50
arkadaşlar bende bir şeyler paylaşmak istiyorum bu konuda benimde pc m de vista var ve de haliyle a4tec kamera sorunu var DI taki kamerayı söküp çipine bakana kadar gördüm ki çip vimicro sitesine gidip indirdim draveri kurdum ve sorun ortadan kaktı.ya sen varya on numara bi insansın Allah razı olsun kardeşim.
burdan indir
http://www.4shared.com/file/1207 ... 0301PLH_070329.htmlBeyler Windows 7 Home Basic 32 Bitte sorunsuz çalışıyor indirebilirsiniz..
teşekkürler kardeşim faydalı olabilmişsem ne mutlu bize..:d
arkadaşlar kolay geLsin ben biostan bu sekmeleri buLamadım eksik olan ne var anlamadım her yerine baktım ama yok yok yok eksik olan bişiler mi var acil yardım lütfen
Chipset --> North Bridge Configuration --> Memory Remap Feature--->"Enable
bu sekmeler yok