2005 yılında satın aldığım ASUS A8N32-SLI Deluxe anakartıma nVidia 8000 serisi bir ekran kartı eklemeyi planlıyorum. Herhangi bir uyum sorunu olur mu? Eğer olursa, driver güncelleme, BİOS flash v.b. yapabileceğim birşey var mı?
A8N32-SLI Deluxe ve nVidia 8000 serisi uyumu
Hıcbır sorun olmaz.Keyfıne bakabılırsın.
taktıgın ekran kartı pcı-express 2.0 oldugu ıcın ekran kartından tam performans alamassın(%20 performans kaybı) okadar.
O zaman ben gidip kartımı seçeyim. Teşekkürler...
mkpalataktıgın ekran kartı pcı-express 2.0 oldugu ıcın ekran kartından tam performans alamassın(%20 performans kaybı) okadar.Yahu ne alaka... PCI 2.0 daha yenı yenı cıktı. Bu kadar test yapıldı edıldı hepsını PCI-e 2.0 desteklı anakartlarla mı yaptıklarını sanıyorsun..Yanlış yönlendırmeyelım. Daha Pcı-E 2.0 gücünü gosterecek oyun bile cıkmadı
Pcı express 2.0 4800 veri hızı
pce express 1.1 2400 veri hızı suan anlamassın ayrıca ben bılgı verdım anlaması anlamaması sana kalmıs
GemTraffic anakartın 939 pin oldugu için işlemci seçeneklerin sınırlı
Bu listedeki çift çekirdek işlemcileri bulman 939 pin olmaları nedeniyle ciddi problem olacaktır. 8800Gt düşünüyorsan önce işlemciyi saglama al derim,sonra işlemci darbogazı nedeniyle kartından %100 performans alamazsın.İşlemcini yazarsan 8600'e yetip yetmeyecegini de söyleriz
Borga-xborga-x haklı oyunları oynarsın kı fark o kadar şahane olur hemde ama bazı oyunları daha ii oynamak için 2 çekirdek daha ii olurmkpalataktıgın ekran kartı pcı-express 2.0 oldugu ıcın ekran kartından tam performans alamassın(%20 performans kaybı) okadar.Yahu ne alaka... PCI 2.0 daha yenı yenı cıktı. Bu kadar test yapıldı edıldı hepsını PCI-e 2.0 desteklı anakartlarla mı yaptıklarını sanıyorsun..Yanlış yönlendırmeyelım. Daha Pcı-E 2.0 gücünü gosterecek oyun bile cıkmadıSon Düzenleme: kuruwa ~ 15 Nisan 2008 16:04
murat gulerGemTraffic anakartın 939 pin oldugu için işlemci seçeneklerin sınırlıLink için teşekkürler, işime yarayacak...Bu listedeki çift çekirdek işlemcileri bulman 939 pin olmaları nedeniyle ciddi problem olacaktır. 8800Gt düşünüyorsan önce işlemciyi saglama al derim,sonra işlemci darbogazı nedeniyle kartından %100 performans alamazsın.İşlemcini yazarsan 8600'e yetip yetmeyecegini de sö
Tabii...
İşlemci: AMD Athlon X2 Dual Core 3800 (2,01ghz) (939 pin)
Ram: Twinmos 1gb ram (512x2)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 6600LE 256mb (PCİex)
Ana Kart: Asus A8N32-SLI Deluxe (cross fire destekli)
Kasa: ASUS TA250 (450 w power supply)
(Eğer burada, 8000 serisi ekran kartını bu eski sistemde heba eder, yarı yarıya performansı ancak alırsın fikri kendini ispat ederse, ikinci bir -mantığımın engellediği ama ağızımn sularının aktığı- seçeneğim de mevcut; yeni bir sistem kurabilirim. Tercihim elimdekiyle yetinmek.)
Son Düzenleme: GemTraffic ~ 12 Nisan 2008 19:34