ABD Başkanı'ndan gençlere önemli bir tavsiye!

CHIP Online
09-09-2009, 21:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sosyal paylaşım ağlarında kişisel bilgilerinizi paylaşmayın: Uyarı bu kez büyük yerden geldi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/abd- ... -tavsiye_15122.html

Dünya teknoloji sayesinde küçüldükçe ve sosyal ağların kullanım oranı arttıkça insanları en hızlı şekilde tanıyabilmek için bu gibi ağlar araştırılıyor. Bununla ilgili en bariz örneklere buradan ve bazen de çalışanlar için zararlı hale gelebileceğine de buradan ulaşabilirsiniz.

Bu konu hakkında öyle bir isim konuştu ki kulağa küpe olacak cinsten açıklamalar yaptı.

ABD Başkanı Barack Hussein Obama Amerikan gençlerine, sosyal paylaşım ağlarına kişisel bilgilerini fazlasıyla koymamalarını gelecek bir zaman bu bilgilerin yaşantılarına zarar verebileceği uyarısında bulundu.

14-15 yaşlarındaki birkaç öğrencinin "Bizlere ABD Başkanı oluşunuzda yararlı olan birkaç ipucu verebilir misiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi: "İlk önce buradaki herkesten Facebook ve Youtube'da yazdığın, yayınladığınız her şeyden dolayı dikkatli olmanızı öneriyorum. Çünkü karşınıza bir sorun olarak gelebilir. Gençken hatalar yapabilirsiniz. Zamanı geldiğinde bir iş başvurusu yaparken sizin hakkınızda araştırma yapılabilir. Bu ciddi bir konu."

Barack Obama gençken kendisinin de birçok hata yaptığını hatta uyuşturucu dahi kullandığını daha önce itiraf etmişti.

Tüm konu: ABD Başkanı'ndan gençlere önemli bir tavsiye!

İzleyin: Mucize çocuk Connie Talbot

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu konu hakkında eklemek istedikleriniz neler? ABD Başkanının tavsiyelerine katılıyor musunuz?

Toxic
09-09-2009, 21:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj

facebook ta adımdan başka birşey paylaşmıyorum:):)

uGuR.uK
09-09-2009, 22:13   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

elalemin başkanı ne güzel şeyler dio bizimki ben giriyorum sizde girin diyor, oda güzel:)

OSMAN BAĞÇEVAN
09-09-2009, 22:19   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Alıntı: uGuR.uK  
elalemin başkanı ne güzel şeyler dio bizimki ben giriyorum sizde girin diyor, oda güzel:)
  Beğendim  Alkış
Tartışıyoruz: Bu konu hakkında eklemek istedikleriniz neler? ABD Başkanının tavsiyelerine katılıyor musunuz?
gereksiz bence(bana göre kimse işe girerken ,kimsenin facebook una ya da chip de sölediklerimize bakmazlar :)   )..ama tabi başkandan bu sözleri duymak dikkate alınacaktır ve yapılacaktırda..başkan harbiden başkan yani..katılıyorum sölediklerine..

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 09 Eylül 2009 22:20
Feel Good
09-09-2009, 22:20   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj
Alıntı: uGuR.uK  
Kahkaha
Eklemek istediğim bir şey yok, tavsiyelerine katılıyorum.

Fattur
11-09-2009, 00:42   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Elbetteki. Hatta facebook yasaklanmalı(!) xD

Mustafa@PC
11-09-2009, 01:21   |  #7  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Çok güzel söylemiş. Katılıyorum.