Merhaba,
aboneliklerimi hangi linkten görebilirim?
yardımlarınızı rica ederim.
tşk
Merhaba,
aboneliklerimi hangi linkten görebilirim?
yardımlarınızı rica ederim.
tşk
Bende bu konudan pek hoşnut değilim. Tüm aboneliklerimizi görebileceğimiz bir yol olmalı. Zaman oluyorki eski bir mesajdan alıntı yapma ihtiyacı doğuyor. Araki bulasın artık o mesajı. Yoksa bir yolu varda ben mi bilmiyorum.
forum yöneticilerinin değerli yorumlarını rica ederiz
Selçuk İslamoğluBenim anlatmak istediğim bu özellik değildi. Üst resimde de ifade ettiğim gibi bir seçenek mümkünmü?
Çoğu forumda olduğu gibi üyenin bilgileri kısmında üyenin açtığı konular ve mesajlar olur.burdaki son forum mesajları diye değilde üyenin attığı tüm mesajları göstersek olmaz mı?(Daha fazlası ekleyerek).Önceden bilgi verilen mesajı bulup alıntı yapmak adına zor bi iş olabiliyor:)
piRe_Benim anlatmak istediğim bu özellik değildi. Üst resimde de ifade ettiğim gibi bir seçenek mümkünmü?Soon™
Selçuk İslamoğluSn.Selçuk İslamoğlu,
benim tam olarak istediğim buydu. tşk.
fakat foruma girdiğimde hangi buton veya linkten bu sayfaya yönlendirilirim?
Teşekkür ederiz Selçuk Bey. Benim girdiğim bir forumda sol üst köşede "Konularını görüntüle"(buradan benim açtığım konular görünüyor)ve "Mesajlarını görüntüle"(burdan da mesaj attığım bütün konular, konu linkleri halinde, en son yeni mesaj yazılan en üstte olmak üzere görüntüleniyor.) Forumumuzun yeni abonelik sistemi de buna benzer olabilir diye düşünüyorum. Çünkü kullanımı çok kolay.
Bir de eğer aboneliklerin birikmesi foruma yük oluyorsa, belli bir süre sonra otomatik iptal edilmesi düşünülebilir. Mesela 90 gün gibi.
Başka bir şey, sağ üst köşede "yeni mesaj" düğmesinin isminin "yeni konu" olarak değiştirilmesini öneriyorum.