iki tip insan daima açtır:
bilimi ve parayı arayan
aç insan
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
aynen ama bunun komik tarafı yok
Reborn91Haklısın söz güzelaz kaldı Reborn91.sabret,Allah kabul etsin.Ama bende açım.. Nedenmi???
Çünkü sabahleyin ezan vaktini 20 dk geç hesapladım. Bol tuzlu yemek ve "0" su ile duruyorum. Ondan çok açım
bu arada 15 dk önce bi adet "katkat tat"ı farkında olmadan mideye indirdim.söylemesi ayıp...
gazi909az kaldı Reborn91.sabret,Allah kabul etsin.Dayanın 1.5 saat var:D
bu arada 15 dk önce bi adet "katkat tat"ı farkında olmadan mideye indirdim.söylemesi ayıp...
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,098 mesaj
Ben ikisinide arıyom.. ''Ben Açın Daniskasıyım'' (:
Son 1 Saat açlıktan midemde, sigarasızlıktan kafamda filler çayda çıra oynuyo..
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRROoooooooh doydum beaAfiyet olsunSon Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 01 Eylül 2008 20:18
Banlandı
1,098 mesaj
Bende doydum valla.. çay sigara keyfi yapıyorum keyfim ve sinirlerim yerine geldi.. (:
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
MorgueBende doydum valla.. çay sigara keyfi yapıyorum keyfim ve sinirlerim yerine geldi.. (:Aynı yemek yiyince melek oluyo. Açken görmeyin
Banlandı
1,098 mesaj
XxXDaRKoXxXAynı yemek yiyince melek oluyo. Açken görmeyin(: Hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler.. OoooOoo Formundayım..
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Morgue(: Hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler.. OoooOoo Formundayım..Valla yemek yemek gibisi yokmuş yha!! Ben de çok mutlu oldum birden
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
adam oruç tutmaktan bahsetmemiş ama neyse forum düzenini bozmayalım böyle devam ediyo
"YEYEM YEMEK GİBİSİ YOK" nası ama güzel sözler demi :D (açken güzel tabi...)