AC Revelations tuhaf bir hata (Renegade)

Kara Şövalye
09-06-2012, 19:03   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Evet arkadaşlar bu görevde yani Renegade görevinde garip bir hata ile karşılaşıyorum. Şahkulu'yla dövüşmeye başladığımda kılıç veya hançer kullandığım an oyun çalışmayı durduruyor.

İşin garibi dikkat ettim bu kılıç "Yusuf's Turkish Kijil" hançerde "Mehmet's Dagger" olunca böyle oldu. Görevi mecburen gizli bıçaklarla geçtim. Sonra başka bir kılıç alıp tekrar ettim görevi DNA kısmından hiç bir sorun olmadı kılıçla rahatlıkla saldırabildim. Ama ilk denememde "Yusuf's Turkish Kijil" ya da "Mehmet's Dagger" kullandığım an oyun çalışmayı durduruyordu.

Oyun orjinal. Sanırım bu ikili silahın ek görevlerle gelmesinden kaynaklanan bir hata diye düşünüyorum, doğru mudur ? Başına gelen oldu mu acaba bunun gibi bir sorun ?

okinkurt
09-06-2012, 22:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Hakkaten tuaf mış dostum ilk defa böle bişi duydum :D

Kara Şövalye
09-06-2012, 23:19   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Sequence 7'yi bitirip 8'e geçince tekrar denedim bu sefer bir sorun olmadı. Enteresan.

Altair'in hatıralarının ilkini de tekrar oynayınca kılıç problemi oldu Altair'in kılıcı ve hançeri gözükmüyordu ki bu herkeste olabilen problemmiş. Sanırım oyunun kılıçlarla alıp veremediği var. :) Umarım Ubisoft bu problemleri AC3'te çözer.

Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 09 Haziran 2012 23:23
okinkurt
10-06-2012, 02:41   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Bende bu tür hatalar hiç olmadı yama felan kurmadım ama :D assasin serisinde tek sevmedigim yan sacma sapan kasmalar olması onun haricinde cok güzel oyun.