inşallah hayırlsı olsun
acaba beni sevdimi lütfen yardım ?
- 1
- 2
iyide ben ona çıkma teklifi etmedim ki zaten o bana etmişti
aynen böyle msn de konşuyorduk bana dedi beraber dershaneme kadar gidelimmi diye sormuştu ben istememiştim çok utangacım o yüzden istemedim zaten.Gitseydim bi cafeye uğrar zaten kız benimle çıkıyor olurdu ben istemedim neden çünkü salak gibi gurur yaptım dershanside bayaa uzaktaydı şimdi bu ne oluyor o mu bana etmiş ben mi ona
ayrıca ben bile olsam sevmedğim birisine gel beraber dershaneme kadar gidelim hayatta demem ki o sevdiği için bunu bana söyledi diye geçiriyorum sizce de öyle değil midir? bu olaydan 2 ay önceydi
aynen çok ağır laflar söyledim şimdide dizine kapanıyom ama istemiyor
Abi Küfür ve Ağır Laf Ovfff Çok kötü :S Ama eminim Nazik ve İltifatlı Davranırsan Elde Edeceksindir Senin onu Sevdiğini fazla belli Etme seni Affetmesini Sağla ama Lütfen Barış falan de Tamammı öyle olursa eğer Seni Sevecektir...
bu aşk ne biçim bir dugudur allahım ben dahil herkesi yedi bitirdi kardeş arkdaşalrın dediklerine aynen katılıyorum ama yeri geldiğinde biraz sert ol ama kaba değil sadece sert ol kız senin onu sahiplendiğini sevdiğini bilsin çok kibar olursan kaybedersin
anladığıma göre yerine göre sert yerine göre de kibar olmak lazım ama çok kötü şeyler söylediğim içn kız bilmiyorum ya ben çok sevdim Allah şahidim neden böyle yaptım hele ki kızın çıkma teklifini resmen reddettim nasıl birisiyim çözemedim şimdi de kendimi affetirmeye çalışıyorum ne olur çözüm yolu söyleyin
inşallah yalnız başına görürüm görürüsem hemen yanına gidicem ama kaçarsa konuşmak istemesse yaa çok tuhaf bir kız ne yaptığını o da bilmiyor beni de karıştırdı tamam bir zaman seviyordu bunu o da söyledi bana ama şimdi bilmiyorum hiç hissetmiyorum sevdiğini ama denemekte fayda var ne güzel okul çıkışında onu bırakırdım ahh ulen allahtan ne içki ne sigara içym yoksa tekeli zengin ederdim :D:D bu rada arkadaşlar cevaplarınız için çok saolun Allah sizden razı olsun
Rica ederim :) Şahsen :)...
Ya Bak Abi Sen Böyle Sınıfta Yada Bahçede Yada Bir Yerde Gördünmü Tek koş hemen Yanına Gitmeye Çalışırsa tut kolundan " lütfen bir saniye dinle" de :) anlat iltifat et hatta diz çök özür dile en sonundada affettin mi de :)
Konu süper ilerliyor, baya güldüm.
Bence kız senin ne demek istediğini anlamamış, zaten sende kararsız birşey sormuşsun "Beni hiç sevdin mi?" Hayat sinemasına dönmüş resmen, sen biraz daha kuyruk salla sonra yanaş yanına daha açık bir dille anlat.
kız herşeyi anladı o kadar akıllı ki herşeyi biliyor ama sonuç olarak salaklık bende kardeşim
1.kızın çıkma teklifini kabul etmedim böylece gurur yapıp kızın arkasından koştuk yine salak gibi
2.kız ilişkinin adını koymak için bana dedi ki buluştuğumuzda biz neyiz arkadaşız dyerek gene salaklık yaptık
3.kızı kıskandırmak için yanıma çok güzel kız aldım kıskandırdım ama ters tepti sonradan kız sınıfımdan birsiyle çıktı tabi sınıfmdaki çıkma teklifini etmiş
4.çıkmadan önce çocuk geldi bana sordu çünkü çocuk çııkma teklifi etmiş bende deim ne yaparsan yap ilgilendirmiyor sonra bu çocuk gitmiş kıza bunu söylemiş o böyle böyle dedi diye
5.kızın bana hatıra verdiğini götrdüm şimdiki çıktığı çocuğa verdm orda bir güzel yakılmasına izin verdim sonra kız bunu öğrendi tabi
6.ağıza alınmıycak bissürü hakaret ve küfür ettim.
7.gerek yok herlşey bende buraya yazmamda hataydı aslında çünkü bu kadar şeye bende gelmezdim iyi oluyor bana
- 1
- 2