arkadaşlar ben bir kızla sürekli buluşuyordum ama çıkıyor gibi değil normal buluşuyordum bir gün ben ona bir hatıra vermek istedim o da bana vermek istedi ve buluştuk ve ona tek bir soru sordum verdikten sonra
beni hayatında hiç sevdin mi?
onun cevabı:
ben seni çok düşündüm ama sen çok sinirli ve sertsin o yüzden istemedim
bu ne demek şimdi beni sevmiş mi sevmemişmi lütfen arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum
lütfen!!!
acaba beni sevdimi lütfen yardım ?
- 1
- 2
Senin ona çıkma teklifi ettiğini sanmış ve kibarca hayır demiş.
Off kardeşim aşk kafana vurmuş ne yazdığın da anlaşılmıyor ki :D
bir gün ben ona bir hatıra vermek istedim o da bana vermek istedi ===Nedir bu.Yani bir muhabbet oluyor ve birbirinize kişisel olarak değerli bilgilerinizi mi veriyorsunuz.Hatıranın eğer mümkünse ne olduğunu yazarmısın.
Daha sonra ben seni düşündüm derken,benim anladığım yeni nesil aşk şekli.Kar zarar a bakmış :D .Anladığım kadarıyla senden hoşlanıyormuş ama eğer çıkarsam ne olur diye düşünmüş.Daha sonra da senin sinirli-sert olduğun kanısına varmış.Bu nedenle sana olan duyguları zayıflamış.
Diğer bir şekilde düşürsek kız sana biraz daha romantik olurmusun?Eğer biraz daha hoş davranırsan neden olmasın ben zaten hazırım demek istiyor :D :D :D.
Yani sertlik olarak ne yapıyorsan ona bırak.Böle kıskançlık olur,sonunda bak döverim lafı olmasın kıskandıran kişiye...Sonra kız bişi sölerken hoşuna gitmediyse böle hemen tersleme...Onun yanında daha mutlu olduğunu göster...Eğer sorunların varda o nedenle sinirliysen kızın yanında unut onları...Centilemen ol...Çıkışta her iş için adam dövme...
Eğer sen KESİN olarak bnde sorun yok diyorsan o zaman biraz şahibeli...
Abi Eğer Kız "Seni Düşündüm" Demişse eminim Senden Hoşlanmıştır Hatta Buluşuorsa Belki senle Çıkadabilir ... Ama Bak sana Tavsiye Ne Kadar Çok İtifat ve Güzel Söz + Kibarlık (En Önemlsi) Okadar Çok Karşındakide seni Sevecektir ;)
İyi Geceler ...
biraz daha düşününce keşke kızı da seni de tanısam o zman teşhis koyardım :) İdrar tahlili yapmadan ayakta muayene ediyoruz peh..
Sen bence yarından itibaren kıza daha da hoş davran,daha kibar ol.
Eğer 1 hafta filan sonra üff sıkıldım ama aaa geçen hafta anlamadın mı seni sevmiyorum dediğimi demesse ki deme ihtimali %1... senden hoşlanıyordur.sna nasıl baktığına bak,gözlerinin içine düş...
arkadaşalar aslında konu şu şekilde biz bu kızla 3 senedir konuşuyoruz ve ben bu kızı kıskandırmak için yanıma çok güzel bir kız aldım ve bahçeye indik bu kız beni bu şekilde gördü akşam üzeri msn girdim ve bana aynen bunları söyledi
hani sen hayatında sadece bir kişiyi severdin?
hani benden başkasını sevmezdin ? şeklinde bissürü şey söyledi
ertesi gün bu kıza benim sınıftan bir çocuk çıkma teklifi etmiş ama etmeden önce bana gelip sordu
seviyrmusun kardeşim dedi?
ben dedim yok sevmiyorum ne hali varsa görsün dedim
ertesi gün pişman oldum ve kıza yazdım ki ben seni hala unutamıyorum lütfen ondan ayrıl kız bana aynen böyle sen yanına gelen o çocuğa ( ben artık sevmiyorum ne halin varsa görsün diye) demedin mi dedi ben dona kaldım ve hiçbirşey idyemedim.
arkadaşlar ve size ilginç birşey söyleyeyim bu kız bu çocukla çıkarken benimle tam 5 kez buluştu ben dedim ki aramızda bu kadar çok şey geçmiş ben senden bir hatıra istiyorum dedim oda dedi tamam akşam üzeri bana aynen yalnız bende senden bir hatıra istiyorum diye mesaj atmış buluştuk ve ben işte o anda ona o soruyu sordum beni hiç sevdin mi?
işte yukarıdaki gibi ceavp vermiş
bu arada cevaplarınız ve ilginiz için çook teşekkür ederim arkadaşlar
hayır seni sevmemesinin sebebi ilginç
onunla ilgili çocuğa söylediklerini referans gösterse eyvallah ama
diyorsun ki;
beni hayatında hiç sevdin mi?
onun cevabı:
ben seni çok düşündüm ama sen çok sinirli ve sertsin o yüzden istemedim
yani sorun olan
''ben dedim yok sevmiyorum ne hali varsa görsün'' değil
sinirli ve sert olman
tası,tarağı bırak kıza koş bence...
bende öyle düşündüm zaten onunla çıkınca bana mesaj attı onunla çıkıyorum diye :D
eveeeet olay şimdi çözülmüştür. keşke baştan yazsaydın be kardeşim burası uyduruk x forumu gibi öle 1 cümle 3 kelime yorum yapmaz :D :D :D ....
Olay şimdi belli.Keşke çocuğa ne hali varsa görsün demeseydin be kardeşim.Kız bozulmu o lafına.Sana ben seni seviyordum ve senin de beni sevdğini sanıyordum ama sen bana ne hali varsa görsün diyip hem kabalık ettin hemde kırdın beni demiş.
Kıza kendini affettir.Kızın senden hoşlandığı belli feci kıskanmış seni .Ayrılsın çocuktan, her şeye rağmen benimle çıkarmısın de tamamdır.
zaten yüzümede öyle bir akıyor ki sanki dünya yıklıyor başıma çok güzel bakıyor yaa bunu ben değil yanımda olan arkadaşlarıın hepsi bana diyor ben görmedğim zamanlarda
arkadaşlar bu arda gerçekten çok teşekkür ederim işinizi gücünüzü bırakıp yardım ettiniz allahta size yardım etsin çok saolun hepinize çok teşşekkür ederim
:D::Dd:D: herkesin başına geliyor böyle şeyler önemli birisinin yol göstermesi
mutlaka bildirmessem zaten ayıp etmiş olurum :)
arkadaşlar daha düne kadar benim kızla hiç muhabbetim yoktu ama en soın dedim ki yeter artık msn ni ekliyim belki kabul eder belki etmez etmemesi yüzde oranı:%98 giblerdeydi çünkü ben kıza küfür de söylemiştim hiç yakışmaz ama çok kırıcı laflar da söylemiştim herneyse ekledim
ve kabul etti girdim hiç bişey yazmadım o da yazmadı öyle durduk sonra oç ıktı çıktığını başka msnimde eklydi ordan gördüm bende çıktım bilmiyorum sizce olur mu inceden gireyim mi?
- 1
- 2