acaba beni sevdimi lütfen yardım ?

Banned
14-12-2009, 21:29   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj

arkadaşlar ben bir kızla sürekli buluşuyordum ama çıkıyor gibi değil normal buluşuyordum bir gün ben ona bir hatıra vermek istedim o da bana vermek istedi ve buluştuk ve ona tek bir soru sordum verdikten sonra

beni hayatında hiç sevdin mi?
onun cevabı:
ben seni çok düşündüm ama sen çok sinirli ve sertsin o yüzden istemedim

bu ne demek şimdi beni sevmiş mi sevmemişmi  lütfen arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum

lütfen!!!

Adanalı.
14-12-2009, 21:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Senin ona çıkma teklifi ettiğini sanmış ve kibarca hayır demiş.

fatihdw
14-12-2009, 21:40   |  #3  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

kardeş kusura bakma ama sanki olaya biraz balıklama dalmışsın

ha şu var eğer ikinizde birbirinize hatıra vermek istemişseniz bu pek normal değil

Phoenix_
14-12-2009, 21:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

Off kardeşim aşk kafana vurmuş ne yazdığın da anlaşılmıyor ki :D

bir gün ben ona bir hatıra vermek istedim o da bana vermek istedi ===Nedir bu.Yani bir muhabbet oluyor ve birbirinize kişisel olarak değerli bilgilerinizi mi veriyorsunuz.Hatıranın eğer mümkünse ne olduğunu yazarmısın.

Daha sonra ben seni düşündüm derken,benim anladığım yeni nesil aşk şekli.Kar zarar a bakmış :D .Anladığım kadarıyla senden hoşlanıyormuş ama eğer çıkarsam ne olur diye düşünmüş.Daha sonra da senin sinirli-sert olduğun kanısına varmış.Bu nedenle sana olan duyguları zayıflamış.

Diğer bir şekilde düşürsek kız sana biraz daha romantik olurmusun?Eğer biraz daha hoş davranırsan neden olmasın ben zaten hazırım demek istiyor :D :D :D.

Yani sertlik olarak ne yapıyorsan ona bırak.Böle kıskançlık olur,sonunda bak döverim lafı olmasın kıskandıran kişiye...Sonra kız bişi sölerken hoşuna gitmediyse böle hemen tersleme...Onun yanında daha mutlu olduğunu göster...Eğer sorunların varda o nedenle sinirliysen kızın yanında unut onları...Centilemen ol...Çıkışta her iş için adam dövme...

Eğer sen KESİN olarak bnde sorun yok diyorsan o zaman biraz şahibeli...

Erhan Tiryakioğlu
14-12-2009, 21:47   |  #5  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Abi Eğer Kız "Seni Düşündüm" Demişse eminim Senden Hoşlanmıştır Hatta Buluşuorsa Belki senle Çıkadabilir ... Ama Bak sana Tavsiye Ne Kadar Çok İtifat ve Güzel Söz + Kibarlık (En Önemlsi) Okadar Çok Karşındakide seni Sevecektir ;)

İyi Geceler ...

Phoenix_
14-12-2009, 21:48   |  #6  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

biraz daha düşününce keşke kızı da seni de tanısam o zman teşhis koyardım :) İdrar tahlili yapmadan ayakta muayene ediyoruz peh..

Phoenix_
14-12-2009, 21:56   |  #7  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

Sen bence yarından itibaren kıza daha da hoş davran,daha kibar ol.

Eğer 1 hafta filan sonra üff sıkıldım ama aaa geçen hafta anlamadın mı seni sevmiyorum dediğimi demesse ki deme ihtimali %1... senden hoşlanıyordur.sna nasıl baktığına bak,gözlerinin içine düş...

Banned
14-12-2009, 21:57   |  #8  
OP Banlandı
688 mesaj

arkadaşalar aslında konu şu şekilde biz bu kızla 3 senedir konuşuyoruz  ve ben bu kızı kıskandırmak için yanıma çok güzel bir kız  aldım ve bahçeye indik bu kız beni bu şekilde gördü  akşam üzeri msn girdim ve bana aynen bunları söyledi

hani sen hayatında sadece bir kişiyi severdin?
hani benden başkasını sevmezdin ? şeklinde bissürü şey söyledi

ertesi gün bu kıza benim sınıftan bir çocuk çıkma teklifi etmiş ama etmeden önce bana gelip sordu
seviyrmusun kardeşim dedi?
ben dedim yok sevmiyorum ne hali varsa görsün dedim

ertesi gün pişman oldum ve kıza yazdım ki ben seni hala unutamıyorum lütfen ondan ayrıl  kız bana aynen böyle sen yanına gelen o çocuğa ( ben artık sevmiyorum ne halin varsa görsün diye) demedin mi dedi ben dona kaldım ve hiçbirşey idyemedim.

arkadaşlar ve size ilginç birşey söyleyeyim bu kız bu çocukla çıkarken benimle tam 5 kez buluştu  ben dedim ki aramızda bu kadar çok şey geçmiş  ben senden bir hatıra istiyorum dedim oda dedi tamam akşam üzeri bana aynen yalnız bende senden bir hatıra istiyorum diye mesaj atmış  buluştuk ve ben işte o anda ona o soruyu sordum beni hiç sevdin mi?

işte yukarıdaki gibi ceavp vermiş

bu arada cevaplarınız ve ilginiz için çook teşekkür ederim arkadaşlar

Erhan Tiryakioğlu
14-12-2009, 22:03   |  #9  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Rica Ederiz Başta :)

Abicim bu Kıza Yani Yengeye Bak Kibar Ol iltifat et durmadan Bak İnan Bana en geç 1-2 Haftaya Senle Çıkacak Hala Senden Hoşlanıyor ...

Banned
14-12-2009, 22:05   |  #10  
OP Banlandı
688 mesaj

inşallah abi

Erhan Tiryakioğlu
14-12-2009, 22:08   |  #11  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Abi bence Öyle Yarın Git Yakın Davran Bak sen kızı Kıskandırmışsın oda İnat Yapıp Sana aynısını Yapmış... Yani...

fatihdw
14-12-2009, 22:09   |  #12  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

hayır seni sevmemesinin sebebi ilginç

onunla ilgili çocuğa söylediklerini referans gösterse eyvallah ama

diyorsun ki;

beni hayatında hiç sevdin mi?
onun cevabı:
ben seni çok düşündüm ama sen çok sinirli ve sertsin o yüzden istemedim

yani sorun olan

''ben dedim yok sevmiyorum ne hali varsa görsün'' değil

sinirli ve sert olman

tası,tarağı bırak kıza koş bence...

Banned
14-12-2009, 22:10   |  #13  
OP Banlandı
688 mesaj

bende öyle düşündüm zaten onunla çıkınca bana mesaj attı onunla çıkıyorum diye :D

Erhan Tiryakioğlu
14-12-2009, 22:21   |  #14  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Yenge seni Bayağı Kıskanmışş :)

Phoenix_
14-12-2009, 22:26   |  #15  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

eveeeet olay şimdi çözülmüştür. keşke baştan yazsaydın be kardeşim burası uyduruk x forumu gibi öle 1 cümle 3 kelime yorum yapmaz :D :D :D ....

Olay şimdi belli.Keşke çocuğa ne hali varsa görsün demeseydin be kardeşim.Kız bozulmu o lafına.Sana ben seni seviyordum ve senin de beni sevdğini sanıyordum ama sen bana ne hali varsa görsün diyip hem kabalık ettin hemde kırdın beni demiş.

Kıza kendini affettir.Kızın senden hoşlandığı belli feci kıskanmış seni .Ayrılsın çocuktan, her şeye rağmen benimle çıkarmısın de tamamdır.

Banned
14-12-2009, 22:34   |  #16  
OP Banlandı
688 mesaj

zaten yüzümede öyle bir akıyor ki sanki dünya yıklıyor başıma çok güzel bakıyor yaa bunu ben değil  yanımda olan arkadaşlarıın hepsi bana diyor  ben görmedğim zamanlarda

Banned
14-12-2009, 22:38   |  #17  
OP Banlandı
688 mesaj

arkadaşlar bu arda gerçekten çok teşekkür ederim işinizi gücünüzü bırakıp yardım ettiniz allahta size yardım etsin çok saolun hepinize  çok teşşekkür ederim

Erhan Tiryakioğlu
14-12-2009, 22:45   |  #18  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Rica Ederiz Aşkın Ne Olduğunu Biliriz zaen Bede Benimkiyle Konuşamıyrum 3 Gündür :S okulda Aynı değilki Görsem :S :D :D:D

Banned
14-12-2009, 22:47   |  #19  
OP Banlandı
688 mesaj

:D::Dd:D: herkesin başına geliyor böyle şeyler önemli  birisinin yol göstermesi

fatihdw
14-12-2009, 22:48   |  #20  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

maçın skorunu bildir yalnız bir ara:)))))

Banned
14-12-2009, 22:50   |  #21  
OP Banlandı
688 mesaj

mutlaka  bildirmessem zaten ayıp etmiş olurum :)

Phoenix_
15-12-2009, 17:22   |  #22  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

eywallah koç önemi yok..

By_Kert
16-12-2009, 08:30   |  #23  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

Kız senden hareketlenme bekliyor daha kibar daha espirili olmaya bak yanında ve eğer birbirinizle rahat iletişim kuruyorsanız ve sen ciddiysen bence teklifini yap o senden bişeyler bekliyor yazdıklarından anlaşılan

Banned
17-12-2009, 20:33   |  #24  
OP Banlandı
688 mesaj

arkadaşlar daha düne kadar benim kızla hiç muhabbetim yoktu ama en soın dedim ki yeter artık msn ni ekliyim belki kabul eder belki etmez etmemesi yüzde oranı:%98 giblerdeydi çünkü ben kıza küfür de söylemiştim hiç yakışmaz ama çok kırıcı laflar da söylemiştim herneyse ekledim

ve kabul etti girdim hiç bişey yazmadım o da yazmadı öyle durduk sonra  oç ıktı çıktığını başka msnimde eklydi ordan gördüm  bende çıktım bilmiyorum sizce olur mu inceden gireyim mi?

By_Kert
18-12-2009, 08:36   |  #25  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

Hareket etme sırası sende bakalım gönül işlerinde ne kadar iyisin,ilerlet bence sen  hareket etmelisin direk dalma ama önce bir hoş sohpet ortamı yarat bence bu ilk adımda süper olur oda seviyorsa zaten ilerler ilişki