Öncelikle bu bir türk yapımı bir antivürüstür.Soranlar varsa söylersiniz neyse çok beklettim gerekli bilgi şu linktedir ve linkteki adreste indirme linkleride vardırneyse link;
Acaba Türk Yapımı antivirüs varmı? diye soranlar
II siteyi ben kurdum eyer sorun çıkarsa söyleyin düzeltirim olmassada düzeltmeye çalışacağım.
indiirip bi deneme yabayım bunla bakalım virüslü dosyalara tepkisii ne olacak
paylaşımın için teşekkürler
kardeş bu programı bence siteden kaldır insanlar sitene ne üye olur nede sık kullanılanlara ekler bu program hiç bi işe yaramıyor buyur bak..
bu kodu herkes bilir bunu yakalamayan virüs programı yoktur ama sayende bunu bile enselemeyen anti oldunu öğrendim..
dosyayı kaydettim bekliyorum uyarı verecek hiç umrunda değil
kardeş bu programı bence siteden kaldır insanlar sitene ne üye olur nede sık kullanılanlara ekler bu program hiç bi işe yaramıyor buyur bak..kesko incelemiş doğrudur :) ayrıca türk yapımı antivürüs zaten var adıda zemana antilogger
bu kodu herkes bilir bunu yakalamayan virüs programı yoktur ama sayende bunu bile enselemeyen anti oldunu öğrendim..
dosyayı kaydettim bekliyorum uyarı verecek hiç umrunda değ
Eger illa Turk yapimi antivirus kullanmak istiyorsaniz, Comodo tavsiye ederim. Sirketin sahibi Antakyali bir Turk. Ayrica Internet Security'i bedava veriyorlar. Denedim gercekten iyi bir program...
Türk yapmış diye kullanmak saçmadır.Bunun gibi bir çok Türk yapımı basit antivirüs var fakat belli sayıdaki veritabanındaki dosyaları silmekten öte değiller ve bazıalrıda backdoorlu olmaktadır.
Zemana Bir antivirüs değildir. Hips yazılımıdır.
Comodo Ceo'su Türk olmasına rağmen ABD yapımı bir güvenlik şirketidir.
Fakat bu tür basit yazılımlar yerine Comodo ve Zemana gibi yazılımalrı kullanmanızı öneririm. Özellikle Comodo İnternet Security güvenlik üzerine çok başarılı ve ev kullanıcıları için ücretsiz bir yazılımdır.