Arkadaşlar, bir siteden dersle alaklı bir doküman indirdim, fakat bu dokumanın ne adobe readerda, ne word , not defterinde hiç birinde düzgün şekilde görüntüleyemedim, dosyanın uzantısı falan da yok, ben bu dosyayı nasıl açarım?
Açamadığım dosya
Dosya Bozuk Olabilir eğer sadece beyaz bir renkte ise o dosyayı açamazsın dosya bozuktur.office hangi sürümünü kullanıyorsun???2007 mi 2003 mü eğer 2007 formatındaysa 2003 açmaz.
Saygılar...
Arkadaşlar, ben linki versem, siz bi kontrol ediverseniz, boyutu ufak zaten
http://filefactory.com/file/a035c1g/n/EMT_Ders_Notlar_amp_305_rar
Arkadaşım ben indirdim adobe açtı..Ve şu anda notlara bakıyorum....
"BİLGİSAYARIM/ARAÇLAR/KLASÖR SEÇENEKLERİ/GÖRÜNÜM" YOLUNU İZLE KARŞINA GELEN MENÜDEN ALTTAN 6. SEÇENEK OLAN "BİLİNEN DOSYA TÜRLERİ İÇİN UZANTILARI GİZLE" SEÇENEĞİNİNDEKİ İŞARETİ KALDIR.SIRASI İLE UYGULA VE TAMAM BUTONLARINA BAS... ŞİMDİ AÇAMADIĞIN DOSYANIN ÜZERİNE GEL VE SAĞ TIKLA "AD DEĞİŞTİR" SEÇENEĞİNİ SEÇ VE KAFANA GÖRE BİR İSİM YAZ AMA SONUNA .doc veya .pdf (ders.doc veya ders.pdf gibi) EKLE UMARIM OLUR SEN 2 UZANTIYIDA AYRI AYRI DENE DEDİĞİM GİBİ... AMA İŞİN BİTİNCE "BİLİNEN DOSYA TÜRLERİ İÇİN UZANTILARI GİZLE" ŞECENEĞİNİ GERİ AKTİF YAPMAYI UNUTMA UNUTURSAN HER DOSYAYA İSİM VERDİĞİNDE DOSYALAR BOZULUR. UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. KOLAY GELSİN...
"BİLGİSAYARIM/ARAÇLAR/KLASÖR SEÇENEKLERİ/GÖRÜNÜM" YOLUNU İZLE KARŞINA GELEN MENÜDEN ALTTAN 6. SEÇENEK OLAN "BİLİNEN DOSYA TÜRLERİ İÇİN UZANTILARI GİZLE" SEÇENEĞİNİNDEKİ İŞARETİ KALDIR.SIRASI İLE UYGULA VE TAMAM BUTONLARINA BAS... ŞİMDİ AÇAMADIĞIN DOSYANIN ÜZERİNE GEL VE SAĞ TIKLA "AD DEĞİŞTİR" SEÇENEĞİNİ SEÇ VE KAFANA GÖRE BİR İSİM YAZ AMA SONUNA .doc veya .pdf (ders.doc veya ders.pdf gibi) EKLE UMARIM OLUR SEN 2 UZANTIYIDA AYRI AYRI DENE DEDİĞİM GİBİ... AMA İŞİN BİTİNCE "BİLİNEN DOSYA TÜRLERİ İÇİN UZANTILARI GİZLE" ŞECENEĞİNİ GERİ AKTİF YAPMAYI UNUTMA UNUTURSAN HER DOSYAYA İSİM VERDİĞİNDE DOSYALAR BOZULUR. UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. KOLAY GELSİN...bu da işe yarar tabi
Senin pdf görüntüleyicinde sorun olabilir,bende indirdim çalısıyor...Sumutra pdf kullanıyorum,sende kurup bu programla bak...Hatta bi alıntı dosyadan ; " Akım , Gerilim ,Direnç: " :)
http://kjkpub.s3.amazonaws.com/s ... F-1.0.1-install.exe
evet adobe 9,2 bendeki sen onu yükle ve çalışmaya başla + notlar baya iyi tutulmuş... benimde işime yaradı sağol....
:D