arkadaşa sınırlı adsl faturası 73 ytl geldi 29 olması gerekirken bu nasıl oluyor.arkadaş download sınırını aşmadığını söylüyor.
acayip adsl faturası
telekom'a sorcak telekom diyecek aşmışsın
olay bu
demekki aşmış
Banada her ay 83ytl gelmesi gerekn fatura 99 ytl geliyor.
ilk ay banada 47 ytl gelmişti...
kullanım miktarı (3 günlük)250 mb falan olmasına rağmen 240 mb kotayı aşan miktar gözüküyordu...bi anlam verenedim ama tıpış tıpış ödedim...
saygılar...
telelkom kazık atmaya başladı sanırım....
ay bittikten 3 gün sonra benim de önceki aya 300 MB fazladan bindirdiler...
yetmedi ay başında önce 320 MB gösterdiler bir saat geçmedne net kulnamadığım halde 480 MB yaptılar.. ayrıntı gelsin üşenmeyip oturup sayacam ha...
sinir oldum.. bir adam demez mi yapabileceğim bişey yok... sanki sevabına iş yapıyor...
ya hackerların adsl şifresine ulaşıp o hattan download yaptığını ve faturanın kabardığını söylüyorlar.
arkadaş adsl i iptal ettirmeye karar verdi.
bence 29 ytl olup 73 ytl adsl faturası gelirse zaten kotanın en fazla %25 gelir eğer telefon faturasına yansıyorsa olur ama 3-4 aylık ise kesin ona ttnet katık attı
ben daha bi yamuk yemedim çok şükür. gerçe superonline adsl almıştım belki ondandır bilemiyorum ama limiti geçmediysem 29 ytl hiç şaşmaz. limiti ne kadar geçtiğimide aşağı yukarı biliyorum zaten hiç bir fatura beni şaşırtmadı. inşallah hep böyle gider
ferrarili adamya hackerların adsl şifresine ulaşıp o hattan download yaptığını ve faturanın kabardığını söylüyorlar.evet böyle birşey mümkün.ADSL modemlerin ilk alındıgındaki şifreleri birçok kişi tarafından biliniyor o şifreyi değiştirsin kimse onun hesabından download yapamaz.Bu arada Ferrarili Adam sen onun arkadaşısın seninde Ferrari varya demişler 20-30 YTL adamlara fark yapmaz ehehehe.Şakaydı.ADSL kullanacaksa özel bir şirketin ADSL'ini kullansın yada kablonete geçsin ben tavsiyemarkadaş adsl i iptal ettirmeye karar verdi.
evet öyle olabiliyo.bana gelse zaten bikaç yğz milyon olur.2 - 2,5 gb dolduruorm zaten.
bide kablosuz modeminiz varsa oradan daha kolay giriyolar.hatta öyle bilgisayaraınıza bile girebilirler.
Bende fatura konusunda aslında Telekomun birşey yaptığını sanmıyorum. Olsa olsa bilgisayara giren hackerlerın işi olmalı bu. Bana da çok şükür şu ana kadar hep kullandığım kadar fatura geldi fazla yok eksik de. Dediğim gibi hackerlardır çok büyük ihtimal...