arkadaşlar mrblr ben siteme 123 flash menu de yapılmış bir menu ekledim bu menuye tıkladığımda sayfamda iframe oluşsun istiorum bi hata oldu sanırım olmuo.şimdi iframe we flash menunun olduğu sayfa etkinlikler.htm flash menu de de spor,müzik gbi 5 link filan war bu linklere tıkladığımda hepsi aynı iframe içersinde açılsın istiorum.flash menu nun target ına _iframe yazdım olmadı.flashla bağlantı mı olmuo anlamadım.herhangi bir yazıya iframe yapabiliorum ama 123 flash menu deki menuye yapamadm bilmediğim bişiler war sanırım yardımcı olabilirseniz çok sewinirim teşekkürler
acele iframe yardım
O) Her sayfaya Bir İndex at. İfameden İndexleri izlet hepsi bu
arkadaşım ben tam anlamadım bana küçük bir örnekle anlatabilirmisin?bide 123 flash menu de link e mesela spor.htm yazdgmda yeni sayfada açıo hatam nerde yardımcı oldugun için çok teşekkürler
anladım demek istediğini ben şöyle yaptım şimdi.123 flash menu de kullandıgım menunun link kısmına sölediğn gbi www.sitemin adı.com/spor target kısmına _iframe bunu hepsi için yaptım sonra dreamweaverda yaptgım sayfaya attım bu flashı
<iframe name="_iframe" src="etkinlikler.htm" frameborder="0"></iframe>
<a href="spor.htm" target="_iframe" ></a> |
<a href="muzik.htm" target="_iframe" ></a> |
<a href="kurs.htm" target="_iframe"></a>
bide bu kodu girdim yalnız flash menu deki linklere tıkladıgımda iframe de sayfa görüntülenmio sebebi sitemi henüz server a atmadgm içinmi? bide herhangi bir yazıya link werip iframe kullandıgımda oluo ama flash menu de olmuo