arkadaslar antivir programını kullanıyorum tarama yaptığım zaman report kısmında warnig mesajlar bölümünde 113 yazıyor. bunlar virüslü dosyalar mı? eğer öyleyse antivir neden silmiyor. benim kendim o dosyalara ulaşıp tek tek silmem imkansız.sil gibi bir secenek çıkmıyor.yardımcı olursanız memnun olurum.[:I]
acele yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Report kısmını iyi incelersen ne olduklarını görebilirsin virüs mü trojen mi yoksa tehlike arz eden dosyalarmı onlar sana kalmış... Temizleme olayına gelirsek zaten sen onları taratırken karşına virüs olduğuna dair bir soru çıkarması lazım temizle veya atla gibi sen tarama esnasında hepsini temizlersin. Ya hiç olmadı kaldır o programı kur karspersky i ondan sonra güvenli modda tarat hepsini temizlesin...
Teşekkürler eyüpkork.Bu karsparsky i kurmayı istiyorum fakat antiviregöre sistemi baya bir yavaşlattığını söyleyenler var.O yüzden kararsız kalıyorum.Sen ikisinide kullandınmı .Herhangi bir tecrüben var mı?
Ben en yaygın olarak kullanılan 4 - 5 yazılım kullandım ve bu antivirüs yazılımlarını çok araştırdım çünkü işim bu arasında en cazip olanı yine arkadaşım karspersky oldu. Tavsiye ettiğim bütün arkadaşlarım mevcut önceki konularıda incelersen ne demek istediğimi biraz anlayabilirsin. Ben yineden bi sorun olursa yardımcı olurum... Sen kur ve gör...
arkadaşım benim sistemim çok düşük bende senin gibi antivir kurdum yormadığı için ve güzel geldi; ama sonra kaspersky kurdum baktım o da pcyi yormuyor tek sorun açılışı biraz uzatıyor. o da çok değil. birkaç sn fazla olur eski sistemlerde. sil antiviri kur kasperskyı derim sana.
Bencede bende eyüp ün tavsiyesi üzerine kaspersky yi kurdum ve mükemmel abi ne diyebilirm ki o norton halt etmiş..
Arkadaşlar lütfen artık antivirüs programları tartışması yapyalım.Çünkü bu tür programların kralı tartışmasız Kaspersky'dir.Mesela size çok basit bir örnekle bunu kanıtlayalım.Ben internet kafeden sizlerle buluşuyorum.Kafedeki ana makinada Norton ve BitDefender kurulu olduğu halde makinaya bir solucan girmiş ve öyle birşeyki her klasörün içerisinde 5-6 solucan var.Ağdan bir klasör çektiğiniz andada bilgisayarın içerisnde çoğalıyor.
En başta Norton ve BitDefender bu solucanı makinaya kabul etmekle -1 puan aldılar.Ben makinaya Kaspersky kurdum ve ağdan bu klasörlerden birisini makinaya kopyalamaya çalıştım ama nafile Kaspersky buna izin vermedei.Ana makinaya Kaspersky kurarak tarattık ve 100.000'e yakın solucanı bularak anında sildi.Tabiiki sonuçta aylardır tüm ısrarlarıma rağmen Norton'dan vazgeçmeyen kafeci arkadaşımda şu an Kaspersky tutkunu oldu.
KASPERSKY'yi artık kimseyle tartışmak istemiyorum.Kullanın ve görün.