Acele yardım(yarın öğlene kadar)

flytorpedo2
06-03-2007, 01:32   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
367 mesaj

Superonlineden adsl üyeliği aldım,quake usb modem kullanıyorum.

Modemi kurdum bağlandım sayfalara girdim(2dklığına) ancak 2 dk sonra bağlantı kesildi(ama bağlı gözüküyor.)

Bağlantıyı kes -tekrar bağlan işlemini yapınca 2şer dk girebildim sonra hata mesajı çıktı ve bağlantı  temelli koptu.

Destek hattını aradım pppoe seçilmeli dendi ama modemde PPP var sadece.

*Bilgisayara format attım,sürücüyü tekrar yükledim,vs. Bu kez de "kullanıcı adı yanlış" ,"süre aşımı oldu" uyarıları geldi".

Ve tam yatmadan "bi bakayım" dediğimde bağlandım ancak şu uyarı geldi (IPX-SPX 'i ben el yordamıyla kurcalayarak sonradan yaptım):

Bunun sebebi nedir?  pppoe desteği olmaması olabilir mi? yani şimdi girdim ama 2saat önce girememiştim ve yarın girememekten korkuyorum

Sorunu acil merak etmemin  nedeni yarın gerekirse modem alacak olmam.

Yanıtlarsanız şimdiden çok teşekkür ederim...

Ve ek görüntüler:

Son Düzenleme: flytorpedo2 ~ 06 Mart 2007 01:45
root1907
06-03-2007, 10:19   |  #2  
root1907 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
231 mesaj

adsl modemin ile alakalı bir sorun olarabilir. bir bağlanıp bir bağlanmıyorsa hattında bir sorun yoktur modemin driver  doğru bir şekilde tanıtıyorsan zaten sorun modemindedir başka bir modem ile dene eğer aynı sorunu birdaha yapmazsa modemini değiştir.

flytorpedo2
06-03-2007, 17:58   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
367 mesaj

Kapatmistim guvenlik duvarini denedim birşey değişmedi.

Dün akşam şöyle bir bakayım deyince bağlandım ve hala bağlanıyorum ama şaşırdığım şey hiçbirşey yapmamış olmam,tesadüfen açtım girdim ve düzelmiş.
Şaşırıyorum ama bozulur mu diye de korkuyorum.

ozgur_v
07-03-2007, 00:06   |  #4  
Yıllanmış Üye
285 mesaj

Usb modemler iyi değil.