ben yeni başlicam hangi araba aliyim.acemi için??ilk kullandiğim oto FiAT PALiOgüzeldi.. tabii kursta kullandim..
ACEMi ARABASi
doğan felan AL yada reno broadway ama bu sonuncu biraz atiktir tüy siklet olduğu için
gazi909BROADWAY... a living legend... hemde ne atik virajı 5 le alda göreyim :D fizana uçurur adamıbirader ben o arabayı 2 sene kullandım ne macerlara yaşadım o arabayla şimdi focus c-max sim var ama broadwayın tadını vermiyor broadwayın 0-100 km hızlanması çok süper bir de kuma kaptırmak gibi bir hastalaığı var o arabanının araba yüzmek istiyor resmen e bizde yüzüyorduk bazen
gazi909BROADWAY... a living legend... hemde ne atik virajı 5 le alda göreyim :D fizana uçurur adamıuçan teneke
yav bizde vardı ondan bitane.. yer ıslak olsun, 20 km hızla U dönüşü yapmaya çalış, yada hiç zahmet etme sadece düşün o o kendi döner..Son Düzenleme: 01apachi ~ 27 Mayıs 2009 01:18
01apachiuçan teneke:D:D
yav bizde vardı ondan bitane.. yer ıslak olsun, 20 km hızla U dönüşü yapmaya çalış, yada hiç zahmet etme sadece düşün o o kendi döner..
kralsben yeni başlicam hangi araba aliyim.acemi için??ilk kullandiğim oto FiAT PALiOgüzeldi.. tabii kursta kullandim..* Fiat Uno ( her ne kadar sinir olduğum bir otomobil olsada :))* Ford KA
* Hyundai Getz...
acemi arabası tofaş serisi alacaksın öğrenmek için vur kır parçala yedek parçası ucuz. motorum devir seslerini öğreniyorsun bağıttıra bağıttıra kullanmak var bizde şahin var uçuyo 91 model uçan teneke nede olsa atıyon lpg yi ohhh :D
arkadas dogru soylemıs sahın dogan lada samara bunlar cok ucuz ogrenmek ıcın al sonra daha ıysını alırsın
Şimdi ilk etaplarda biraz ustalaşana kadar doğan şahin falan bin derim çünkü tabi Allah vermesin ama küçük kaza vuruk çıkık durumları olursa avrupa arabada bi ton paran çıkar.Şahinin doğanın tamponu bile 20 lira bir farı 35 lira.Tercih sana kalmış.