Selam arkadaşlar. Bu mesajı 2 kere yazdım ama backspace tuşuna bastığımdan (önceki sayfaya gitti)tüm yazı gitti ki bu seferkinin 4-5 katı uzundu gidenler. Benim yerimde olsaydınız çıldırırdınız siz. Bunu notepadde yazıyorum ki bidaha aynı şey olmasın.
Kuzenin bilgisayarına(winxp yüklü acer 5720) virüs girmiş.(bayaa sağlam bi virüs) Ailenin bilgisayarcısı da ben olduğumdan bana geldi.
Olay şöyle:
PCyi yedekledim(resim vs). DVD den win7homepremium formatı attım.windows çalıştı. Ama format utility harddiskin içinde olduğundan bilgisayarı yeniden başlatınca format utility çıktı windows açılmadı. birdaha format attım bu sefer win7homebasic yükledim. (harddiski tek parça yaptım utility flan sildim.) bu sefer de win güncellemeden sonra yine reset attığımda ana boot ekranından sonra siyah ekran gelip bi imleç yanıp sönmeye başladı. ne windows açıyo ne başka birşey. ms-dosda değil. öyle yanıp sönüyor. yarım saat bekledim hala aynı. birde arada bir ana boot ekranını geçince pc kendni kapatıyo. acaba bios pilini çıkarıp taksam geçermi diye düşündüm.önce bi buraya soriyim dedim. acil cevap verirseniz sevinirim.
acer 5720 format atıyorum fakat sistem açılmıyor!
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj