Acer 5739G ısınma sorunu

erdiksk
14-09-2010, 00:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

merhaba ben izmir kipadan acer 5739G marka bi notebook aldı
alalı 14 gün oldu ama cok pişmanım oyun oynuyamıyorum sürekli kapanıyor...

fan cok isınıyor..  benim ögrenmek istedigim kipaya bu arıza ile gitsem ürünümü degiştirir mi?

bilginiz varmı bide acer bu sorunu hemen hemen tüm notebooklarında varmış bşka marka almayı düşünüyorum...

seside berbat sürekli cızıltı yapıyor hoporlorler patlak sanki...

şimdiden verecegiz bilgiler için saolun..

berkcan_0
14-09-2010, 11:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,153 mesaj

acer alırsan böyle olur benimde amcamlar da acer tuba diye bi model var müzik dinlerken bile kasıyo ve dk sonra kapanıyoD:

forever_gzm
15-09-2010, 23:22   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj
Alıntı: berkcan1995  
acer alırsan böyle olur benimde amcamlar da acer tuba diye bi model var müzik dinlerken bile kasıyo ve dk sonra kapanıyoD:
alakası yok. :D
ben de acer aldım,5635G ve hiç bir sorunum yok,çok memnunum. fazla ısınıyor sayılmaz,sadece sesi biraz az. ama o da genellikle müzik dinlerken azlığı pek belli olmuyor. hoparlörlerden bir sorunum yok,acer gayet güzel bir marka. sizin şansınız yokmuş demek ki,olabilir o tip sorunlar bunlar elektronik eşyalar sonuçta.
acer i tavsiye ederim,konuyu açan arkadaş da,aldığınız yere gösterin bence.

aligulcan7
22-03-2011, 19:02   |  #4  
Taze Üye
4 mesaj

kardes bu sorundan herkes şikayetçi bir cok arkadsımız mahkemeye verdi aceri.herkes kurtulmak istiyor.acera karsı grup kurulu facebookta istersen incele bi.http://www.facebook.com/group.php?gid=148585588507400
gerekli yanıtları burada alabilirsin.bende bu sorundan şikayetçiyim ve bu hafta davayı actım.sizlerde gerekli sartları saglayıp acerden kurtulabilirsiniz.