Bende Acer 5739G t6600 Aldığımda Windows 7 Home Premium 64 Bit'di Ve Bede ilk zamanlarda ısı sorunu çekmiştim, sonralarda format atıldı (Elimde Recovery DVD'leri vardı). Win 7 32 bit oldu ve babam bede habersiz format attırmış ve Yerel disk C 15gb'dı ve tanıdık düzeltiyim derken bootmgr yaptı sonra tanıdık format attı ve sorun ''Yapı 7600 Windows sahte yaztı çekmediğim çile kalmadı Race Driver Grid ve Neeed For Speed Shift Yazılım lisanslama mesajı geliyor ve Shift simge durumuna düşüyor, Shift gelmesini beklemek 5dk sonra ses takılıyor 2dk daha bekletiyordu oyunda benim arabayı herkes geçmiş oluyordu ve buda çile oluyordu, Race Driver Grid ise 4dk bekletiyordu ve yarış duruyordu ve devam edebiliyorum.
Ve konuya devam ediyorum fan sesi birden çok oyun açtığımda ses baya yükseliyor ve çıldırtıyor sonra masaüstüne geçtiğimde susuyordum. Isınma sorununu son format azcık indirdi ama dediğim gibi son format çile yapıyordu (Windows sahte). Ben soruu fan takarakda çözemedim, son olarak fanın durduğu yeri boşluğa bırakıyorum ve bilgisayar kapanmıyordu ben de bu sorundan çile çektim.
2 formatda ise Yerel disk C 15 gb olduğu için 2 uygulama yükledim 3 format da çile, İlk hali sıkıcıydı.
Dediğim gibi elinizde Recovery yoksa durum üzücü anlaşılan hepinizin garantisi bitti, ben bilgisayarımı 2009'un Aralık ayının sonunda aldım.
Acer 5739G sahibi olan bu dertleri anlar. :(