Acer 5820TG wireless ve ekran kapatma sorunu

everlasting
19-08-2010, 23:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Merhaba arkadaslar.. Gecen gun Rusyadan ACER Aspire Timeline 5820TG-5454G50Miks laptop aldim. win7 home premiumda dil secenegi olmadigindan turkceye cevirmek icin win7 enterprise kurdum, acer web sitesinden butun suruculeri indirdim. su an 2 tane problemim var 
1. wireless i kuramiyorum sitede 3 tane wireles surucusu var 3 unu de tek tek denedim ise yaramiyo. aygit yoneticisinde ag denetleyicisi ile pci basit iletisim denetleyicisi sorunlu gozkuo otomatik surucu guncellestirmeside ise yaramiyo.
2. sorun guc seceneklerinden kapak ayarlarinda kapak kapandiginda hic birsey yapma secenegi secili ama kapagi kapatip geri actigimda bilgisayar calismaya devam ediyor islem yapiyo ama ekran acilmiyo bu modellerde boyle bi sorun oldugunu duymustum
bu konularda yardimci olabilirseniz cok sevinirim tesekkurler...
(not:aldigim yere gidip soramiyorum daha okadar ogrenemedim :))

TeKNoToiK
20-08-2010, 14:07   |  #2  
Üye
96 mesaj

Babamda Rusyadan Acer  aspire 5740g gibi laptop almış

internetini yapamamıştı
sürekli beni arayıp telefonda yapmamı söylüyordu :D
bende içimden küfür ediyordum
sonra gitmiş bilgisayarcıya yapmışlar :d
sen bilgisayarcıya git

özel mesaj at istersen rusça hakimiyetin varsa söyleyeceklerini yazarım rusça sende kağıda yazıp adama verirsin :d

biji novgroda yakınsan söyle babam halleder :d

Kendim yapıcam diyorsnda wireles modemin var ve laptobun var
modeminin wireles ayarları etkinmi onu denetlemelisin
ethernet kablosu ile bağlanabiliyormusun onu dene
bağlanırsan kablosuzda sorun vardır
modeminin markasını falan ilet :d
modemin laptobunun kablosuz ağlarında gözüküpde bağlanamıyorsan o sorun biraz farklıdır
ama gözükmüyorsa sorun modem ayarlarındandır

everlasting
20-08-2010, 16:18   |  #3  
OP Taze Üye
16 mesaj

:) babanin sorununu biliorum banada oldu aynisi burda oyle telefonu modeme baglayip ordan bilgisayara baglamiyosun duvardan bitane eternet kablosu cikio direk onu takiyosun bilgisayara cevirmeli baglanti gibi her seferinde kullanici adi sifre giriosun garip biraz sistemleri. eternetim calisiyo sorun yok sadece wireles aygit yoneticisinde sorunlu gozukuyo sitede 3 tane driver var atheros intel broad direk setuplarini yapinca olmuo elle driver dosyasina yonlendirincede olmuyo yani sorun donanimsal deil gibi acikcasi cozemedim tam modemin markasi ne onuda anlamadim acikcasi modemin modelini nasil ogrenirim?. eger burdan bi fikir cikmazsa mecbur goturcez bi sekilde anlatcaz artik :)