acer 5920 kurulumsuz bi pc m var ve artık duvara carpıcam ne yuklediysem olmuyo vista windows orjinal kurulumlarda cok pahalı pes 5 i bile calıstırmıyo format ata ata dermanın kalmadı artık en sonda ekran kartı yok dedi kapattım koydum kenara.. yardım edin nolur...
acer 5920 ekran kartı yok
sorun ne tam acıklasan anlayamadık kardesım ekran kartı yok dıyoda bunu olmayan ekran kartı aracılıgıyla monıtore aktarıyo sonucda tam anlayamadım ama orjınal kurulum pahalı demıssın galıba bayadır format atmadın ve ondan dolayı heryerden sorun cıkıyo karsına.windws 7 kurdur pc ne kendın veya bı arkadasa yaptır bui format ıcın para bayma cakallara.
abi ben ilk bunu kurulumsuz aldım ve xp yi vistayı yuklemeyi denedim hep ama ya programların birini calıstırmadı yada yavas bile demekten daha oteye gitti ilginc olan bundan onceki vistada oyun oynayabliyodum bu xp de oda olmuyo ve ekran kartı baya yok yazıyo anlamıyorum.. simdi bu durumdayken bi ekran kartı driver ıyla cozebilirmiyim acaba sorunu yoksa bi format dahamı attırayım ii bilen birine yada son care orjinal kurulum alıcaz...
burda mesele kurulumun orjınal olup olmaması deyıl ekran kartı drıverı ewet sart dır ama dedın gbı bı durumdanda kurtarmaz senı win 7 kurdur bılen bırıne sen formatı atarken harddıskı sıfırlamadan ustunemı kuruyosun yanı tamamen temız bı kurulumda makına hıc sorun cıkarmamalı