Arkadaşlar şu hile(konsol)tuşu neden çalışmıyor,5920G 1.66 Ghz laptopu olanlar,Roma Total War'da konsol'u nasıl açıyorsunuz?Sırf bu yüzden laptoptan soğudum,yardım edin.
Acer 5920G
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
"é" tuşuna bastığınızda açılması lazım. Oyun içindeyken. Ama her oyunda ancak bir kez aynı hileli komutu yazabilirsiniz. Yeniden yazmak için oyundan çıkıp tekrar girmek gerekiyor. Para lazım galiba :D
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 01 Mayıs 2009 11:05
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj
enteri deneyin bi age ofta öyle yazılıyo
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
osmanefeenteri deneyin bi age ofta öyle yazılıRTW'da "é" tuşu. Enter olmaz.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Sağol arkadaşım,ne yaptımsa olmadı.Oyunun ayarlarına da baktım,olmuyor.Aynısını Middle Earth'de de yaptı.Zaten aldığm anda pişman olmuştum,bir daha tercihim Acer olmayacak.
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
TanerXKSağol arkadaşım,ne yaptımsa olmadı.Oyunun ayarlarına da baktım,olmuyor.Aynısını Middle Earth'de de yaptı.Zaten aldığm anda pişman olmuştum,bir daha tercihim Acer olmayacak.Olmamasına üzüldüm. Fakat hileler hiçbir işe yaramıyor aslında. Ben mesela bir defasında oynarken, sırf para takviyesi yapmıştım. En çok o lazım oluyor çünkü. Ama ne kadar para takviye ederseniz edin, yine de doymuyor imparatorluktaki nankörler :) Güçlü bir ordu yapıyorsunuz hile parasıyla. Ama iki turda o para bitiyor. Aslında oyunun kendi normal dengesini bozmamak lazım.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Ben de aynısını yapıyorum masaüstünde herşey normal çalışıyor,ama laptop tırt.Zaten isteyen vardı satıcam,sinirlenip oyunlardan soğumaktan iyidir,ilgin için çok teşekkür ederim.