Acer, Android'e özel ilgi gösteriyor

CHIP Online
02-05-2009, 20:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google'ın Android'i büyümeye devam ediyor: Bir PC devi daha işletim sistemi kararını açıkladı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Acer ... steriyor_12467.html

Resimlerle: Android ve Win. Mobile bu Çinli'de birleşti!

Google'ın Linux tabanlı işletim sistemi Android özellikle cep telefonları için geliştirilmişti. Fakat uzmanlar Android'in çok geçmeden cep telefonu dışındaki pek çok farklı cihazda da kendini göstermeye başlayacağını söylüyorlar. Şu ana kadar Google, Android'in gidişatından fazlasıyla memnun. T-Mobile'ın 1 milyon Android G-1 satıldığını açıklaması ve satışların devam ettiğini söylemesi Google için sevindirici bir haber. Diğer sevindirici haber ise özellikle netbook pazarında büyük atlım yapan Acer'ın da Android ile yola devam kararı vermesi oldu.

Açıklamayı bizar Acer'ın CEO'su Gianfranco Lanci yaptı: "Tüm endüstrinin gözü Android'in üzerinde. Biz de Android'i pek çok farklı çözüm için test ediyoruz. Şu anda Android'i bir akıllı telefon modelinde kullanmayı planlıyoruz ama sanırım yakın gelecekte piyasaya Android yüklü bir netbook sürmemiz pek mümkün değil".

Yani Android yüklü bir Acer akıllı telefonu yolda, netbook ise sırasını bekliyor...

Tüm konu: Acer, Android'e özel ilgi gösteriyor

Resimlerle: Android ve Win. Mobile bu Çinli'de birleşti!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Android netbook'lar içn iyi bir çözüm olur mu?

Fattur
02-05-2009, 23:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Yok yav sanmıyorum..

Süleyman.
02-05-2009, 23:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Tercih etmem Google'ın yaptığı işletim sistemini.

H@ckerCesur
03-05-2009, 10:56   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Microsoft zaten netbooklar için XP homeyi 15 $ veriyor. Androidli gelen netbooklar bile xpye çevrilir diye düşünüyorum.