Arkadaşlar merhaba,
Laptopum taylanddan döndü ancak sorun hala devam ediyordu.Bu sefer de mozambik acer servisiyle iletişime geçtim.Yedek parçalarının kalmadığını öğrenince Fildişi sahilleri acer servisiyle iletişime geçtim ancak orada da fildişi kalmadığı için Mısır acer servisiyle iletişime geçtim.Ne yazık ki iç savaştan dolayı laptopumla ilgilenemeyip chinapostla çin üzerinden geri yolladılar.Bir de bunun üzerine ali express sitesinden hediye çeki kazandım.
Neyse gelelim çözüme.Arkadaşlar yıl 2016 oldu ama yılmadım üşenmedim sorunun çözümü için çalışmalarıma devam ettim.Nobel ödüllü Kimyacımız Aziz Sancar'la iletişime geçip amerikadan elektrik-elektronik mühendisi bir arkadaşını iyteye davet ettim ve iyte teknoparkta görüşmelerimiz oldu.Sağolsun hazır gelmişken laptopumdaki sorunu anlattım ve bu sorunla sıkça karşılaştığını belirtti.Tanrıya şükür elin gavuruyla çat pat ingilizcemle anlaştık.Ve sorunu çözdük diyebilirim.çözüm çok basit:
Bu ledleri anakarta bağlayan kabloyu soketinden çıkartıyoruz.Arkadaşlar çinlinin(ki konuyla alakası yok sadece kargo şirketi kullanıldı),taylandlının,fildişi sahillilinin ,mozambibiklinin ne de mısırlının çözemediği sorunu nobel ödüllü kimyacımız Aziz Sancar'ın arkadaşı Mr and Mrs.Smith çözdü.Emperyalizm dedikleri seni beni yine aşağıladı.(windows 8.1 sağolsun her şeyi bu dokunmatik şerit olmadan da açıp kapatabiliyorum)
inanmayanlar icin ispat : ekstra resim linki: