Merhaba,
Belirttigim bilgisayara Windows 8.1 yükledim ve bazen NVIDIA GeForce GT 330M driverlarinda windows kernel mode yanit vermeme hatasi veriyor. Windows 8.1 yükledigimde Intel ve NVIDIA görüntü kart sürücülerini tamamen sildim ve windowsupdateden yükledim. Windows updatede sadece Intel yüklendi ve NVIDIA yi acer sitesinden indirip yüklemek zorunda kaldim. Siteden indirdigimde sadece " VGA NVIDIA VGA Driver(Optimus) 8.17.12.5912 133.2 MB 2010/09/02" driverin yüklenmesine izin veriyor digerlerinin yüklenmesine izin vermiyor, digerlerini yükledigimde ise "Uyumlu grafik donanimi bulunamadi." hatasi veriyor . NVIDIA'nin kendi sitesinden yükledigimde ise "Üretici cihazinizin kendi sitenizden yüklemeniz gerekiyor." diye hata veriyor. Manuel olarak son sürüm
yazilimi indirdigimde ise "Uyumlu grafik donanimi bulunamadi." hatasi veriyor. Ekran kartimi güncellemek istiyorum nasil bir yol izleyebilirim. Hatalari belgede fotograf olarak koyuyorum.
Ek olarak ekran kartı şuanki sürümü 189.97 ve 20.05.2010 tarihli sürümüdür bilgisayarda intele ait HD graphics ve Nvdia ekran kartları var, güncelleyebilen varsa yardımcı olabilir mi?