Soğutucu almayı düşünüyorum. 150 TL bütçem var. Son derece iyi soğutmasını istiyorum. Speakers'lı olan soğutucular var mı?
Acer Aspire 5745G Soğutucu Önerisi
http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=50590
150TL varsa bu yukarıdakini al. Bu soğutucunun altına 2,5 inç harddisk koyacak yer var. Bunu alırsan eğer harddisk alıp takarsan onu harici harddisk gibi kullanabilirsin ayrıca iyi soğutur...
Speakers li var mı bilmiyorum ama şunlara bakabilirsin
Tekno_Loji
Hocam sizin verdiğiniz link ile benim aşağıda verdiğim link arasında harici hdd arasında ne farkı var acaba?
XF LUİ
Sanıyorum ZALMAN marka tercihim olacaktır. Öneri için teşekkür ediyorum.
speaker dediğin ses sistemi var sanırım. Yani soğutucunu taktığın USB girişinden gücü alarak dışarıya laptoptan çıkan sesi verecek ama o kadarda kaliteli ses vereceğini sanmıyorum. Logitech'in böyle bir ürünü vardı sanırım...
Benim bahsettiğimde ise harddisk takacak alan var. Örneğin 2,5 inç, 500GB'lık bir harddisk alırsan bu soğutucuyu kullanarak harddisk içine filmlerini,müziklerini, resimlerini vs atarsın. Yani yedek bir harddisk olarak kullanırsın soğutucuyu aynı zamanda
Zalman kalitelidir 150TL vereceksen kesinlikle almanı öneririm. Bende NC1000 modelini kullanıyorum aynı zamanda...