Öncelikle herkese merhaba benim Acer aspire 6935 laptopum var ve işlemcisi t6400 2.0ghz l2 2mb 800mhz oyunlarda falan sıkıntı çıkarmaya başladı yeni oyunlarda kasma oluyor artık size sorum ise laptopumun işlemcisini değiştirebiliri miyim? uyumlu modeller neler? ve bu modeller oyun oynamak için uygunmudur? şimdiden cevaplayan herkse teşekkürler
Acer Aspire 6935 işlemci upgrade ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Öncelikle herkese merhaba benim Acer aspire 6935 laptopum var ve işlemcisi t6400 2.0ghz l2 2mb 800mhz oyunlarda falan sıkıntı çıkarmaya başladı yeni oyunlarda kasma oluyor artık size sorum ise laptopumun işlemcisini değiştirebiliri miyim? uyumlu modeller neler? ve bu modeller oyun oynamak için uygunmudur? şimdiden cevaplayan herkse teşekküBildiğim kadarıyla masaüstü işlemcisi gibi değiştirmek kadar kolay olmuyor işlemci bulsan bile pahalı olur sanırım. Bence yeni laptop araştır.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
öncelikle cevapladığın için teşekkürler fakat yeni laptop iin yeterli bütçem yok o yüzden işlemci değiştirmeyi düşünüyorum uyabilceğeini düşündüğüm işlmcilerin fiyatı 80-100 dolar arasıuyabilceğeini düşündüğüm işlmcilerin fiyatı 80-100 dolar arası
Fazla bilgim yok fakat bu fiyata laptopunu geliştirirsen iydir
konuyu canlı tutmaya çalış çünkü fazla yazılıp çizilmiyor laptopu parçalarının
daha üst modelerle deşişimi kolay gelsin.
işlemci olarak da sanırım en iyi seçenek uyuyorsa t9900 olur :D yabancı bir sitede ise(http://kingofgng.com/eng/2010/04 ... -better-than-2-ghz/) adam t6400 den X9100 işlemcisine upgrade yaptığını söylüyor sanırım 3 ghz hız 1066 mhz ve 6mb l2 cache bir işlemci benim şu anki işlemcimden çok daha iyidir?
Son Düzenleme: blackeagle444 ~ 19 Aralık 2012 09:29