arkadaslar bilgisayar cok yavas aciliyor ve cok yavas calisiyor. bilgisayari dun aldim. once sifirladim degismedi. windows 10 flas bellege indirip yukledim ama yine ayni. soyle anlatayim bilgisayarin tamamen acilmasi 2 dakikayi buluyor ve dual core islemcili 2gb ram olan eski bir bilgisayardan daha yavas. isinma sorunu yok. hicbirsey anlamadim
Acer Aspire F15 (F5-572G-74HX)
hdd sentinel ile hdd yi badsector testinden geçir healthı kontrol et. memtest64 ile ramları testten geçir. bir de win10 un 64 bit versiyonunu kurduysan buda kastırabilir. 32 bit win 10 veya 32 bit win 8.1 kurabilirsin bunlar eski sistemler için daha iyi.
testleri uygulayip haberdar edecegim. ama bu bilgisayari isletim sisteminin kasmasi normal degil. i7 2.5 ghz islemci 8 gb ram 4 gb ekran karti nasil boyle kasar anlamis degilim
Tekrar merhaba. Bende bir tane harddisk vardı değiştirdim. Harddiskin sağlamlığından eminim ama sorun aynen devam ediyor. Ramları test ettim ama bir sorun gözükmüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
harddisk kismi cok cok dusuk ve 2d grafikte kotu. digerleri de pek tatmin edici degil :( malum hdd degistirmek icin actim. bilgisayarin ici zaten temizlenmis belli. macunu yenilemeli miyim cunku sicaklik degerlerinde sorun yok. sanirim sorun anakartta :(