ACER ASPIRE ONE AOA150 BW BATARYASI

ato
10-06-2009, 18:57   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj

Arkadaşlar uzun zamandır bir netbook almayı düşünüyordum. sonuçta acer aspire one aldım ama pili 3 hücreliymiş. alırken satıcıya sorduğumda bilmediğini söylediş kutu üstündede yazmıyordu ama beş saat duymuştum yaklaşık pil ömrünü aldım. meğer üstündeki 3 hücreli pilmiş. kutusundada yazmıyordu baktım görseydim almazdım. 3 hücreli pil 2 saat gitmiyor. acer servislerinde 6 hücreli pil yok. almak istesen yok. yurtdışından getirtiriz ama yüz dolar artı kdv dendi. koskoca kadıköyde yazıcıoğlu işhanında pil bulamadım. ne anladım ben bu işten. demem şu ki netbook alırken aman piline dikkat edin ve inatla pil ömrünü araştırın. pili zırt diye biten netbook olurmu? benim gibi şapa oturmayın.

panda34
10-06-2009, 19:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj

Bende de Acer Aspire ONE 110 var, 1 saat 45 dakikada bitiyor şarjı :D
Linux biraz fazla tüketiyor nedense, Harddisk yerine Flashdisk kullanılmasınında
pil ömrüne hiç etkisi yok. Tek faydası bir kere netbook'u 1 metreden çanta içinde düşürdüm
harddisk olmadığı için hiç birşey olmadı.

Pil ömrüne takılmayın, sonuçta ne kadar para verirseniz o kadar iyisini alırsınız
Acer Aspire One 150, Asus Eee PC'nin 6 saat çalışan modellerinden en az 300tl ucuz
yanılıyormuyum ?