Acer Ekran Isınma Problemi

Famemonster16
13-08-2011, 23:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6 ay önce Acer Aspire 5742g aldım. İntel Core i3 işlemci, 3gb ram, 1gb ekran kartı, Windows 7 Home Basic işletim sistemi var.
Genel olarak dizüstü bilgisayarımdan memnunum ama son zamanlarda ekranın sağ tarafında  ısınma var. Ama sadece sağ taraf ısınıyor. Sizce bir sorun olur mu?
Bilgisayarın garantisi devam ediyor sizce garantiye yollayayım mı sonradan bir sorun olur mu?
Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Famemonster16
14-08-2011, 18:06   |  #2  
OP Taze Üye
6 mesaj

Koskoca forumda cevap verebilecek olan yok mu :S

necromatic950
14-08-2011, 18:58   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj

forum bos aga bende yaziorum kimse cevap VERMIYOR! abi sorunum acil diyorum pcyi gondericem bakin onemli mi diyorum kimse banamisin demiyor. yardimci olun lutfen size yalvariyorum ya olmezsiniz yapacaginiz girip bi mesajima sacma da olsa cevap vermek lutfen,!

bende de sistem performansi dustu o sorun var

baho_592
14-08-2011, 19:49   |  #4  
baho_592 avatarı
Yıllanmış Üye
255 mesaj

Sadece sağ tarafta ise sorun olabilir.Ancak sorundan emin olmadan bence garantiye yollamayın.

Famemonster16
14-08-2011, 22:17   |  #5  
OP Taze Üye
6 mesaj

Evet arkadaşım sadece sağ taraf ısınıyor. Ama geçen bir şey farkettim elektriğe takmadan ekran en kısık derecede internette 3 saate yakın gezindim ve ekrana dokununca hiç sıcaklık olmadığını farkettim.
Yani bu ısınma meselesi ekran parlaklığıyla alakalı ama sadece sağ tarafın ısınması biraz garip.
 Baika birinin başına da böyle bir şey geldi mi arkadaşlar lütfen yardım edin garantiye yollayayım mı?
Bir de sorum var garantiye yollayınca bilgisayarımdaki videolar felan silinir mi acaba?
Umarım yardımcı olursunuz şimdiden çok teşekkür ederim.