arkadaşlar benimde acer aspire 5600 laptopum vardı win 7 yükledim ancak ekran kartı vga olarak gösteriyordu araştırdım bi dünya saçma sapan modifiye programı falan uğraştım durdum olmadı ama sorunu çözmek kolaymış win 7 de tümleşik olarak eski nesil kartlar bir yana hd (ati) ekran kartlarının bile driverı var
şu şekilde yükleyeceksiniz zaten genelde hiç bir adreste ati mobilityleri bulamazsınız önce aygıt yöneticisine giriniz sonrada ekran bağdaştırıcısına gelip sürücüyü güncelleştir deyiniz buraya kadar zaten çeşitli yollar mevcut hemen her yerden ulaşılabilir bilgisayarmı tara diyoruz sonrada açılan pencerede bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver diyoruz yine açılan pencerede uyumlu donanımları göster yazan yerdeki tik işaretini kaldırıyoruz ve oradan ekran kartınızın marka modelini bularak ileri diyoruz bu kadar kolaymış bende şans eseri buldum nette bir sürü kişi zırvalamış yok modifiye programı yok şu bu falan bu kadar kısa işte... kolay gelsin umarım arayan arkadaşlara bi nebzede olsun yardımcı olabilmişimdir.