Benim bilgisayarım acer ben bilgisayara format atacaktım ama bilgisayarın format cdsi yoktu benim arkadaştan cd aldım ama onun laptop casper formatı attım ama benim laptopa uygun değil şimdi ne yapcam
Ama şimdi bilgisayarı açamıyorum casper formatı açılıyo benim bilgisayardaki program vista home edition basıc ama arkadşın ki vista starter
Acer laptop a Casper cd si ile format atılır mı?
öncelikle keşke format atmadan önce foruma danışsaydınız öncelikle şunu soriyim bilgisayarı aldığınızda vistaya ait cd verildimi? arkadaştan aldığınız cd ile format attınız format atarken lisans key olarak arkadaşınızın keyini girdiniz ve ne yazıkki lisans keyi karalisteye eklenir eğer size cd verilmediyse mutlaka hardiskinizde recovery bölümü oluşturulmuştur öncelikle starter'i silip home basic kurmanız gerekir
öncelikle cd değil DVD !!!
istediğiniz dvd yle istediğiniz sistemi yükleyebilirsiniz...formatı atarken bir numara girdiniz mi ? : )
bilgisayarınız açılmıyorda , neden , nasıl açılmıyor ..ayrıntılı bilgi verir misiniz ?
herhangi bir vista dvd bul ama vista home basic olacak yada piyasadaki vista dvd lerde hangi sürümü yükleyecegin secenekleriyle birlikte gelir. mutlaka home basic seçenegini tıkla ve yüklemeye başla senden key isteyecek senin laptobunun altında bir etiket var orda senin işletim sisteminin key numarası yazılı o key i gir kurulum bittikten sonra bilgisayara sag tıkla özelliklere gir orda 3 günlük deneme sürümü diye bir yazı çıkacak ve yanındada örünü şimdi etkinleştir seçenegi olacak oraya tıkla (internet baglantın olmalı) işletim sistemin microsoftla baglantıya geçecek ve microsoft senin işletim sistemini otomatik olarak onaylayacak ve orjinal işletim sistemine tekrar kavuşacaksın.unutma yüklerken mutlaka home basic yükleme seçenegini seçmalisin.umarım yardımcı olur bu sana.
Ve o Casper DVD'si ile kurulan Windows'la kesinlikle internete girmeyin. Arkadaşınızın lisansını tehlikeye atarsınız.
ya bilmio onlar bıraksınlar sırf senin için kayıt oldum.
sen seri numarası vermeden kur sonra googleden vista home besic activation crack diye araştır.İndir ve çalıştır ok?:D
ya bilmio onlar bıraksınlar sırf senin için kayıt oldum.
sen seri numarası vermeden kur sonra googleden vista home besic activation crack diye araştır.İndir ve çalıştır ok?:
aman sen çok biliyormuşsun burada millet illegal destek vermemek için söylememiş yoksa herkes biliyor nasıl olduğunu...
Ayrıca dvd katılımısz ve sadece bir adet casper bilgisayar için yapılmışsa format tamamlanmazSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 09 Şubat 2010 14:02
Merhaba Bendede Lenova DVD Var Bende Vestel Pc Atmak İstiyorum Neyapmalıyım daha atmadım bi sorun çıkarmı