Merhaba,
Sorunumu hemen anlatıyorum..
Pc'yi açtıktan sonra gelmesi gereken acer logolu bios ekranı gelmiyor ve akabinde windows açılıyor ses var fakat goruntu yok yani hersey normal gibi fakat ekran simsiyah mouse imleci falan da yok..
Laptop'ın ekranını aşağıya indirip kaldırdıktan sonra ise karşıma gri bir ekran geliyor. Eğer şanslıysam bu denemeleri defalarca yaptıktan sonra ekranımı görebiliyorum fakat! ekranın sağ kısmı siyah.
Yani sağ tarafa yatık bir L şeklinde düşünürsek ekranı, kendi çözünürlüğünü ayarlamış durumda fakat sağ kısım siyah.
Netten bulduğum ve sorunuma tıpatıp benzeyen iki resim ekliyorum
Arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum. Başına gelmiş/gelmemiş farketmez çözüme ulaşacağımı düşündüğünüz fikirlerinizi acilen bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Acer Laptop Ekran Sorunu(açılmıyor siyah)
Donanım sorunu çok büyük ihtimalle; monitör veya ekran kartı olabilir. Servise danışın.
servise verdim bugün umarım başka bir tarafında herhangi bir sorunu olmayan alete zarar vermezler. pc'yi teslim alan elemanın çıktıya düştüğü not ise " hdd'de önemli bilgi yok" sinir harbi geçirmeme sebep oldu. geç gördük servis hdd'ye falan dokunmasın bari başka bir isteğim yok
Umarım servisle sorun yaşamazsınız. Teslim edildiği andaki durumuna ilişkin detaylı bir raporu kaşeli ve imzalı olarak tutturup bir suretini alsaydınız keşke. Hayırlısı olsun diyelim.
mrb kardeşim.bende acer 5720 G var. film izliyordum bir anda bilgisayarkapandı.açtığımda aynen [url=../kisisel/156496/]mulholland dr.[/url] arkadaşın başına gelen arıza gibi oldu.acer logosugelmedi.herşey normal ama ekran yok.mouse yok.ilk önce gri sonra maviyeşil çizgili bi ekrana dönüyo.tam 6 saat boyunca tekrar tekrar açtımen sonunda bişi oldu ve açıldı ilk önce normal açıldı 5 dk kadar durupkapandı.yeniden 5-6 kez açtım açılmadı.sonra yeniden açıldı bendeyazılımsal diye recovery cd sini taktım yeniden windows kuruyodu 20 dkkadar durduktan sonra kapandı.şimdi açamıyorum.sen servise götürüncesorun neymiş söyledilermi.nasıl hallederim yardımcı olursanız çoksevinirim.teşekürler