slm arkadaşlar ben yeni bi 22inç lcd mönitör aldım ama bi sorunum var internet sayfaları ekranın sol tarafında yarısına kadar dikey gösteriyo yarısıda boş beyaz bi sayfa gösteriyo ben bunu nasıl tam ekrana göre ayarlıcam yardımcı olurmusunuz
acil 22inç lcd mönitör ekran ayarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
slm arkadaşlar ben yeni bi 22inç lcd mönitör aldım ama bi sorunum var internet sayfaları ekranın sol tarafında yarısına kadar dikey gösteriyo yarısıda boş beyaz bi sayfa gösteriyo ben bunu nasıl tam ekrana göre ayarlıcam yardımcıAyarlayamazsınız, sayfa ekranın sola yapışık olacak şekilde,
maksimum 800 piksel olarak tasarlanmışsa mesela,
22 inç 1650 piksel genişliğindeki ekranın yarısını kaplayacak şekilde görünür
bunu da değiştiremezsiniz, eğer site % yüzdelik dilimler yerine, piksel ölçü kullanarak
sabit olarak tasarlandıysa.
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
hadiya 800 piksel kullanıncada yazılar çok büyüyo ve soluk oluyo adamım gözünü alıyo 1650 pikselde yarısını kapladığı için çok tuhaf duruyo napcam ya :(Ekran çok geniş geliyorsa sizde web tarayıcınızı tam ekran açmayın,
pencereyi gerektiği kadar geniş ayarlayın, kalan yerlerde de MSN, Winamp gibi programları açarsınız,
programdan programa geçerken zaman kazanırsınız.
Taze Üye
1 mesaj
slm arkadaşlar ben yeni bi 22inç lcd mönitör aldım ama bi sorunum var internet sayfaları ekranın sol tarafında yarısına kadar dikey gösteriyo yarısıda boş beyaz bi sayfa gösteriyo ben bunu nasıl tam ekrana göre ayarlıcam yardımcıarkadaşlar;
bu sorun bendede var... ama ben aynı monitorle daha önce tüm sayfaları tam ekran kullanabiliyordum... şimdi ise arkadaşımın dediği gibi... şu an bazı sayfalar yine tam, bazıları mesela şu an bu site sayfa yarım...
ne yaptımsa olmadı.. bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim...