selam arkadaslar.ben 512 mb lık yeni bir ekran kartı alacağim fakat anakartım neyi destekler bilmiyorum.yeni cıkan oyunlarıda oynamakta sabırsızlanıyorum.sistemim anakart;asus p5vd2 vm islemci;pentium e 2160 1.80 ghz ekran kartı;kötü bir onboard ram;512 mb ddr2(533)(2 gb 677 mhz ddr2 ilave edeceğim) bu sisteme 150 ytl yi gecmeyen 512 mb lık bir ekran kartı önerrirmisiniz ve buda anakartımın özellikleri http://urun.gittigidiyor.com/ASU ... W0QQidZZ10520524sun
acil ekran kartı tavsiyesi
selamlar bence http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32897 bu senin için gayet uygun bir kart 30 ytl daha biriktir bunu düşün derim ..
Geforce 9600 GT KESİNLİKLE öneririm.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32681
ozaman bu ikisine bak
DDR3 olması çekirdek ve saat hızının yüksek olması yani kaliteli olması 1280*1024 çözünürlüğün üstüne çıkmayacaksan 256 olmasının bir zararı olmaz ve DDR3 olduğu için bir çok 512 mb lık kartlardan daha iyidir
Geforce 9600 GT 512 mb ekran kartı ve önceki ekran kartım.Önceki mesajımda da dediğim gibi , bu ekran kartını kaçırma, pişman olmazsın.
bilgisayarini degistirmeni oneririm
emule kur bilgisayarina ordan ps2 oyunu indir yaz dvdye otur ps2 de oyna paran cebinde kalsin bugun ekran kartini deistiriceksin konsolunu saticaksin yarin elinde satacak bir konsolun olmayacak paran da olmadigini dusun islemcini ne ile degistireceksin?Bu isin sonu yok pc de oynadigin her oyunu ps2 de oynayamazsin ama hic degilse seni bir sure daha idare eder evet emuleden oyun indirmek korsana girer ama bu da senin insiyatifinde olan bir durumdur.Yaparsin yada yapmazsin ben sadece sana boyle de bir yol var diyorum o yola girip girmemek senin bilecegin is ben bunun sorumlulugunu almam . . .
o zaman sana tavsiyem biraz para biriktirmen olacaktir.Ps2 ni simdi de satabilirsin degeri duser bu paraya bi daha satamam diyorsan yada eline biraz daha para gecince de satip ustunu tamamlayip islemcini ekran kartini ve ramini degistirirsin yada ps2 ve pc ni satip uzerine biraz para koyup yeni bir kasa toplayabilirsin ekrana filan para vermeyecegin icin kasaya biraz daha butce ayirmis olursun.Bu kombinasyonlardan biri seni istedigin sonuca ulastirecektir ama eline hemen istediklerini gerceklestirecek paranin gecme ihtimali yoksa sabredeceksin baska bir cikar yol goremiyorum ben.Yinede sadece ekran kartimi degistiricem benim sabrim yok dersen sen bilirsin dostum
Ekran kartını goremiyorum model marka blirtirsen belki daha cok yardımcı olabilirim bizim sirkette bir cok web sayfası engelleniyor 3 siteye girebiliyorum neredeyse engelsiz olarak biri chip online :)
Ama bişeylerden fedakarlık etmeden daha iyi imkanlara kavuşamazsın bunu da unutma ;)
ati yi iyi çalıştırmıyo diye kulaktan dolma yanlan yanlış bilgilerden vazgen al bi dene büyük mağpazalar deneme süresi veriyo memnun kalmazsan eğer hiç bişey belirtmeden iade edebiliyosun.sana en iyi ugrape atidir.3850 arafaki performas farkları büyük
Biz boyle birseyi net olarak bilemeyiz olayi yasayan o ayrica da pc toplamislar kac tane her seferinde bunu yapiyormus.O zaman gerekiyorsa arkadasa ozel mesaj at ve durumu sor ATI alma Nvidia chipsetli bir ekran karti al zaten sanirim 8600 gt almayi dunuyoyordun yaniliyor muyum ?