Tamam Sorun Bitti.
Acil İngilizce Cümleyi - Türkçe'ye Çevirecek Biri.
TÜRKCE HALİ BUYRUN
Microsoft, çünkü sahip Windows 7 üç sürümü aile paketi İngiltere'de an için mevcut değildir duyurdu Windows 7 E.
Bunun nedeni, Aile Paketi yükseltme SKU'su olarak tasarlanmıştır ve Windows 7 E İngiltere'de en az 2010 yılına kadar mevcut olmayacaktır SKU'ları yükseltin kurumlar göre, "en".
Bu yüzden biz, onu en az 2010 yılına kadar Windows 7 hiçbir yükseltme sürümü.
Ancak Microsoft, bu "şu anda da İngiltere'de tüketici için en iyi çözüm üzerinde çalışıyor ve diyor varsa bu konuyla ilgili herhangi bir duyuru olan dokunmatik olacak."
Bu kurumlar da tüketicilerin Windows 7 bir sürümü diğerine yeniden yüklemek zorunda kalmadan yükseltme sağlar ve fiyatlandırma yapısı duyurdu.
Windows Anytime Upgrade (Wau), biri satın alma, Called Windows ile bir netbook 7 Starter Edition çok iyi Home Premium sürümü sadece £ 70 için beklemeye almanız mümkün olacaktır söylüyorlar.
Microsoft, bu süre en Windows 7 ve baskı "ise programlar, dosyalar ve ayarlar gibi veren en uygun onları," Wau "müşteri sağlar kolayca Windows 7 için daha fazla özellik eklemek için satın söyledi."
Burada iki yol, kullanıcıların bir Wau elde edebilir. Müşteriler veya doğrudan bir Microsoft Mağazamıza bir perakende paket satın alabilirsiniz; Windows yükseltme adım geri kalanı ile de müşteri yol gösterir adım.
Home Premium maliyet için Başlangıç makul olarak, Home Premium Ultimate Ancak, önemli bir atılım daha fazla olduğu görülecektir.
İngiltere Fiyatlandırma aşağıdaki gibidir:
Windows 7 Home Premium £ 69.99 7 Başlangıç
Windows 7 Profesyonel YTL 119,99 7 Başlangıç
Windows 7 Ultimate YTL 139,99 7 Başlangıç
Windows 7 Home Premium, Windows 7 Profesyonel YTL 119,99 için
Windows 7 Home Premium, Windows 7 Ultimate için 124,99 YTL
Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate £ 84.99 için
Kısaca diyorki Windows sürümler arası geçiş(upgrade)=(WAU) şuan için birleşik krallık müşterileri için geçerli değil ve bu en az 2010'a kadar devam edecek. Bunun sebebi Windows 7 E sürümüne sahip olmaları imiş... Yazının diğer kısmında ise WAU'in ne olduğunu yararlarını, şartlarını ve fiyatlarını vermiş görüldüğü üzere...
mustafa abi win 7 söyle birsey yapilamazmi acaba elinde 3 tane windows vista home premium orjinal cd key var bunlarin 3 verip bedavaya win 7 getirme samsım varmi onu merak ediyorum
bilgi icin tesskürler mustafa abi
Ama Bazen Yanlış Çeviriyor :)
Bana sorarsan ancak İngiliceye çevirmede başarılı. Hazırlık + 4, toplamda 5 yıl boyunca dil bölümü okumuş biri olarak şunu söyleyebilirim: Google Translate Türkçe'ye çevirmede daha yolun çoook başında. Daha çok ekmek yemesi laızm.
Ama maalesef bu makine bazlı tercüme programlarının kaderi. Dünya üzerindeki hiç bir mkaine insan kadar iyi tercüme edemez. Çünkü insan konuşurken kelimelere farklı tonlamalar ve duygusal ifadelerle farklı anlamlar yükleyebilir. Makinelerin bunu anlaması ise şu anda imkansız gibi....
Bana sorarsan ancak İngiliceye çevirmede başarılı. Hazırlık + 4, toplamda 5 yıl boyunca dil bölümü okumuş biri olarak şunu söyleyebilirim: Google Translate Türkçe'ye çevirmede daha yolun çoook başında. Daha çok ekmek yemesi laızm.Katılıyorum.Google Translate,sadece ingilizcede iyi sayılır.mesela ben facebookta Fransız bir bayanla yazışırken translate hiçbirisini türkçeye çevirememişti.Ama maalesef bu makine bazlı tercüme programlarının kaderi. Dünya üzerindeki hiç bir mkaine insan kadar iyi tercüme edemez. Çünkü insan konuşurken kelimelere farklı tonlamalar ve duygusal ifadelerle farklı anlamlar yükleyebilir. Makinelerin bunu anlaması ise şu anda imkansız gibi....
abuk sabuk bişeyler çıkartıyor;)
Hele hele Türkçe gibi eklemeli bir dil işin içine girdi mi...hiç çevirme daha iyi :)sadece ve sadece ingilizceye çevirirken işime yaıyor...
Çünkü çoğu avrupa dillleri ingilizce ile aynı grammer yapısını kullanıyor hemen hemen. Cümle dizilişleri aynı :
İch bin mustafa >> My name is mustafa gibi :)