ACİL: KLAVYE PROBLEMİ

mrş-conq
04-08-2008, 18:42   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
80 mesaj

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM NASIL YAPTIYSAM BENDE BİLMİYORUM SADECE SHİFT TUŞUBA SEKİZ SANİYE BASILI TUTTUM ŞUAN KLAVYEDE YAZI YAZARKEN BÜTÜN HERŞEY TERSİNE DÖNDÜ CAPSLOCK TUŞUNA BASINCA BÜYÜK YAZARKEN ŞİMDİ BASMADAN BÜYÜK HARFLE YAZIO VEYA SHİFTE BASIP YAPILAN KODLAR BAILMADAN DA YAPILIO BAZILARINIDA KULLANAMIYORUM TUŞLARIN YARDEIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

uGuR.uK
04-08-2008, 18:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

tuş icten basılı kalmış olabilir-ki büyük ihtimal öle bence-, tuşa bikac kere daha basmayı dene arka arkaya, yada tornavida vs. gibi ince ve saglam biseyle tusu yerinden cıkarıp icindeki tuşun basılmasını saglayan zımbırtıyı(dicek bi kelime bulamadım, kusra bakma:) düzeltip tuşu yerine takabilirsin. klavye tuşları cıkınca yerine koyup bastırmayla eskisi gibi takılabilir...

mrş-conq
04-08-2008, 19:04   |  #3  
OP Üye
80 mesaj

tuş basılı kalmadı ztn tüm tuşlar öle mesela sıfır tuşunda hemeşittir hemde kapa parantez var normalde bastığında sıfır yazılması gerekirken =işareti oluyo yani kombinasyonları tam kullanamıyorum capslock tuşuda aynı şekilde az önce dediğim gibi basılı durumda küçük yazıo anlamadım gitti ya :::

ReFeRaNSs
04-08-2008, 19:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,225 mesaj

erişile bilirlik ayarlarından bi kontrol et eğer warsa yapışkan tuşları kapat

pctrans
04-08-2008, 19:36   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
542 mesaj

hiç mi bişi bilmiosunuz yaa ugraşıp klavyeyi bozma sen yapışkan tuşları aktif etmişsin basbayagı o konuşan ark lar sekiz sn shifte basılı tutsun demek istedigimi anlarlar (merak etmein çökmez) sana yeniden başlatmak kalıyo pc yi dene eskisi gibi olması lasım olmazsa yapışkan tuşları ögren

muhammedtumbul
04-08-2008, 20:19   |  #6  
Üye
75 mesaj

Evet ya yapışkan tuşlar
Denetin masasından Erişilebilirlik seçeneklerini açın

Klavye sekmesinde Yapışkan Tuşlar'ı kapatmak için Yapışkan Tuşlar'ı kullan onay kutusundaki işareti kaldırın.

Ahmet_79
04-08-2008, 20:27   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
pctrans
hiç mi bişi bilmiosunuz yaa ugraşıp klavyeyi bozma sen yapışkan tuşları aktif etmişsin basbayagı o konuşan ark lar sekiz sn shifte basılı tutsun demek istedigimi anlarlar (merak etmein çökmez) sana yeniden başlatmak kalıyo pc yi dene eskisi gibi olması lasım olmazsa yapışkan tuşları ö
arkadaşlar bu nedir böyle yardım mı ediyorsunuz ukalalık mı ediyorsunuz belli değilBeğenmedim

mrş-conq
05-08-2008, 09:36   |  #8  
OP Üye
80 mesaj

arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkürler ...halloldu ama yardım ederken brz daha mütevazı olsak çok daha güzel olacak

"ilim ilim bilmektir
   ilim kendini bilmektir...."
                               Y.EMRE