Arkadaslar blgisayarda uzun zamandır temizlik bakım yapmamıstım. Bugün yaptım. Ama bir sorun olustu.
Sorunum ; Baslat ekranında(W8) Masaüstü yok. Masaüstünü acabilmem icin kurulu bir programa basmam lazım. Bu Masaüstünü nasıl geri getirebilirim ?
Arkadaslar blgisayarda uzun zamandır temizlik bakım yapmamıstım. Bugün yaptım. Ama bir sorun olustu.
Sorunum ; Baslat ekranında(W8) Masaüstü yok. Masaüstünü acabilmem icin kurulu bir programa basmam lazım. Bu Masaüstünü nasıl geri getirebilirim ?
Resim paylaşsaydın daha çok yardımcı olurduk..Sorunu tam anlamış değilim...
İnternet explorer aç masaüstü gelir..
Gelmezse CTRL+ALT+Delete tuşuna aynı anda bas görev yöneticisini aç, görev yöneticisinde diğer ayrıntılar'ı aç, ordan Windows Gezgini'ne sağ tıkla, ayrıntılar'a git, explorer.exe çıkıcak sağ tıklayıp görevi sonlandır..Sonra görev yöneticisinde dosya sekmesinden yeni görevi çalıştır boşluğa explorer.exe yaz...Sorun daha bitmediyse yardımcı olmaya çalışırız...
Öyle değil masaüstüne giriyorum suanda o sorun olan pc den yazıyorum :) Hani Start Ekranında Postalar, Fotoraflar vs.vs. Canlı Kutucuklar var ya iste onlardan Masaüstü olan kutucuk yok.
Yani Start Ekranında Masaüstü Kutucuğu yok
Windows tuşuna basarak simgelerin olduğu bölümü açıp" masaüstü" yazın, simgeyi göreceksiniz. Fare ile üzerine sağ tıklayarak "Görev çubuğuna sabitle" seçeneğini seçiniz. ekranın en sonuna eklenecektir. Fare ile istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
Normal başlangıç ekranındayken boş bir yere gelip sağ tuşuna basın. Sağ alt tarafta Tüm Uygulamalar çıkacak ona tıklayın. Oradan masaüstünü bulun ve ona sağ tıklayıp sol alttan başlangıç ekranına sabitle deyin. Artık her zaman başlangıç ekranında masaüstü olacaktır.
Arkadaşlar cevabı vermiş. Arama kutusuna Masaüstü yazın ve başlangıç ekranına sabitle deyin.
Arkadaslar blgisayarda uzun zamandır temizlik bakım yapmamıstım. Bugün yaptım. Ama bir sorun olustu.StartIsBack kur Windows 7 gibi olsun başlat menüsü. Çok kolay.Sorunum ; Baslat ekranında(W8) Masaüstü yok. Masaüstünü acabilmem icin kurulu bir programa basmam lazım. Bu Masaüstünü nasıl geri getirebilirim ?