arkadaşlar msn im listemdeki herkese bu linke tıkla senin resimlerin var die msj gönderiyo gönderirkende kasıyoo bunu nasıl temizleyebilirim şimdiden teşekkürler
acil msn yardım
bilgisayarın günli kip moduna al ve kulandığın virüs programıyla tara ben Nod32 ve KIS 2009 u öneriyorum
kolay gelsin
msn nin şifresini filan değiştir işe yarar
NBFbilgisayarın günli kip moduna al ve kulandığın virüs programıyla tara ben Nod32 ve KIS 2009 u öneriyorumArkadaş güvenli kip demek istedi galiba,güvenli mod da deniyor.
kolay
bnm pc onları kaldırmaz güvenli kipte nsl başlatcam bide şifreyi degiştirmek çözüm olur mu
Bilgisayarı başlatırken F8 tuşuna arka arkaya bas.(güvenli Modda açmak için.)
Bilgisayarın Nod32 veya Avira yı kaldırır.İkisinin sistem yükü çok az.Avira yı öneririm.30 günlük deneme haricinde 3 aylık,6 aylık bedava kampanyalarıda var.Güvenlik formunda araştır bulursun.
bende bitdefender v10 var ondan ii mi
Bitdefender da iyidir ama benim bildiğim bitdefender v10 yerleşik koruma yapmıyor.Sadece tarama yaptırabiliyon.Bit defenderın yerleşik koruması için ücretlisini almalısın.
yha ben bizim laptop vardı vistalı onda kaçak serial le orjinal yapıp lisans aldım 4980 günlük ama aynı işlemi xp yüklü deskop pc de yaptım aynı vol ama olmadı bitdefender v10 şaşırdım
ya ne konuşuyonuz çocuk hemen halldecek hemen KIS demişsiniz sanki çocuğa bişi bulaşmış.
çözümünün adı ve ücretsiz;
Clean Virus MSN 1.6.0.
bulamassan bi ara upload ederim ama şimdi değil.
minnoş_97ya ne konuşuyonuz çocuk hemen halldecek hemen KIS demişsiniz sanki çocuğa bişi bulaşmış.arkadaşıma katılıyorum bende msn clean kullanıyorum çok faydası var
Clean Virus MSN 1.6.0.
minnoş_97ya ne konuşuyonuz çocuk hemen halldecek hemen KIS demişsiniz sanki çocuğa bişi bulaşmış.Minnoş belki farkında değilsin ama ifadelerinde çok kaba oluyorsun.Pek çok yazında bu böyle.İstersen buna dikkat et
Clean Virus MSN 1.6.0.
yha bnm işime yaradıgı için diyeceksiniz ama minnoşa çok teşekkür ediyorum onun sölediği en iyi çözüm çünkü bnm elimdeki bilgisayarın kötü oldugunu düşünüp en son diger arkadaşların kis yazması gerekir zamanında kullandım kötü diyemem ama sistemi o kadar ağırlaştırmasına o hizmeti vermesi onun için zorunlu ama yinede o arkadaşlarada teşekkürler ben virüsü sildim bu konuyu kapatalım hepinize teşekkürler tekrar
bencede kapatalım 189 kışi bakmış 15 kişi yanıtlamış ee daha ne olsun...
vay bee ben hiç dikkat etmedim heyt bee şimdi çok hüzünlendim yanlız o 189 kişi yardımcı olmak için mi yoksa polemigi takip etmek için mi girmiş bilinmez :D:D:D
Minnoş en iyi çözümü söylemiş kimsenin buna itirazı yok ama ifadeleri hoş değil.Rahatsız edici