ACiL! msnde konuşurkn izlenmek mümkünmü?

HPQ-User
31-08-2010, 09:31   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

majalis sormuş:
msnde konuşurken karşı tarafta konuştuğum kişiden bir dosya almaksızın veya vermeksizin beni izlemesi mümkün müdür? ayrıca önlem için pc'me Hide IP Platinum 3.5 indirdim ip numaram gözükmüyor bir faydası var mıdır ? veya hangi programları önerirsiniz ?şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar ..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
microsft windows XP  professional
versiyon2002 service pack3
intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06 Ghz
3.70Ghz 504 MB RAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

mcafee23 ayrılmıştır
31-08-2010, 23:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

evet bizzat yapan biri olarak mümkün diyorum.
Hide IP Platinum 3.5 kurmuş olabilirsin.Onu da alt etmenin yolu var.
Hack konusunda yardım etmiyorum nasıl yapılıyor diye sormayın...

MerSIRIUS
01-09-2010, 00:22   |  #3  
MerSIRIUS avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
240 mesaj
Alıntı: mcafee23  
evet bizzat yapan biri olarak mümkün diyorum.
Hide IP Platinum 3.5 kurmuş olabilirsin.Onu da alt etmenin yolu var.
Hack konusunda yardım etmiyorum nasıl yapılıyor diye sormayın...
 evet her türlü hack fiziğe benzer enerji vardan yok yoktan var edilemez buna itirazı olan şimdi sen mesajlaşma kısmında karşı tarafa bağlanmış olursun basitçe aslında bu böyle olmasa da ve ben senin ip ni gördüğümde aslında çok şeyide görmüş olabilirim peki vardan yok yoktan var ne alaka şimdi senin görüşmelerinin fiziksel olarak yok edilmesi mümkün değil yani yine basitçe söylersek karşı tarafa yolladığın mesaj sen mesajı attıktan sonra ne oluyor bu mesaj buharlaşıyor mu hayır kısa bir örnek vereyim hdd ler bir süre sonra ne yaparsanız yapın yavaş çalışırlar neden çünkü üstüne yazma denilen olay yüzünden varmaya çalıştığım nokta hiç bir veri silinemez sanal ortamda tabi sadece üstüne yazılır çok iyi bir kriptograf bunları çözebilir ki onlardan heryerde yok malesef bugünün FBI ı KGB si her neyse ortadan 2 ye kırık bir HDD içindeki verileri okuyabilirler 10 kere üstüne yazılmış olsa dahi :D

mcafee23 ayrılmıştır
01-09-2010, 00:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Bir de ne anlatmak istediğini anlatabilsen
Benim yazdığımı mı destekliyorsun yoksa muhalefet mi oluyorsun bunu bile anlayamadım...
Ortaya hack konusunda bir türlü yapmışsın ama neresinden yiyelim şaşırdık

al IP istiyorsan IP'm bu :88.233.47.146
Herşeyi görebiliyor musun şimdi?Şu an msn'de kiminle konuşuyorum
işine yarar mı bence hayır...

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 01 Eylül 2010 00:32
Ertürk
01-09-2010, 21:06   |  #5  
Ertürk avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

ip değiştirme programı vasa fiso bağlı olduğunuz net sağlayıcı tarafından belli bir IP sağlanmazsa zaten internete giremezsiniz. IP değiştiremezsiniz proxy ayrı IP ayrı. izlemek konusuna gelince evet mümkün bu webcam logger diye de adlandırılır. zemana antilogger kullanırsan seni biri izlemesini en azami seviyeye indirmiş olursun.